Tina Thörner
Fotograf: Ferdi Kraeling

Tina Thörner

Kartläsare och rallysportprofil, damvärldsmästare tre gånger

Tina Thörner talar om att allt faktiskt går, bara man tror på det och vill det tillräckligt mycket. Med positivt tänkande skapar man sin egen lycka och dessutom ordnar man till självförtroendet.

Hur skulle du känna dig om du fick en "kick" att starta varje dag och varje möte med nyfikenhet och glädje? Tanken styr oss och det är vi själva som väljer om vi vill vara offer eller om vi vill ta ansvar för att skapa vårt egna unika liv här på jorden, tillsammans med andra. Hur möta dagens alla måsten och förändringar? Jo, genom att själv utbilda sig till Kapten på sin egen skuta!

Tina Thörner säger att vi själva kan påverka vår egen framtid. Det viktigaste är att tycka om sig själv och att vilja utvecklas. Vi måste tro på det vi gör, ta för oss och skapa möjligheterna! Vi ska våga välja Ärlighet samt använda kommunikationens alla möjligheter att hantera meningsskiljaktigheter - allt för att skapa Balans och Glädje i livet.

Ta tid att lyssna till kroppen, prata och släpp loss, hitta lösningar tillsammans, våga ge beröm och prova nytt! Be om hjälp och ifrågasätt invanda och kanske förutfattade mönster. Kan man planera, strukturera, prioritera och våga säga från, då kommer man så långt man vill i livet.

Tina Thörner är en framåt värmländska med hela världen som arbetsfält. I den mansdominerade motorsporten är hon en av världens mest eftertraktade kartläsare. Dels för att hon är kvinna men framförallt för sin kompetens. Senast tävlade hon internationellt tillsammans med Nasser Alattyia från Qatar. Ett unikt teamarbete ur många aspekter där hon också lyckades bryta många förutfattade meningar.

Tina är en otroligt öppen och ärlig person med ett enormt engagemang i allt hon tar sig för. Hon är alltid laddad och bjuder mycket på sig själv. Hon brinner för uppgiften och ger åhörarna både aha-upplevelser, skratt, leenden, eftertanke och en rejäl kick framåt!

Pressbilder

Tina Thörner

Tina Thörner

Sportprofil

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2