Leila Karchaoui

Leila Karchaoui

Maxa potentialerna på ett hållbart sätt

Leila Karchaoui har i över 15 år arbetat med ekonomi och förändringsledning på snabbväxande bolag med stora förändringar i olika branscher.

Hon var bland annat med och byggde upp BYGGmax från 20 till över 100 butiker i Sverige, Norge och Finland, när de blev börsnoterade. Hon var även med och fusionerade två apotekskedjor till en, när företaget växte från 220 till över 300 apotek. Leila blev 2016 nominerad till Framtidens Kvinnliga Ledare, i hennes senaste roll som controller och redovisningschef på Kronans apotek. Detta ser hon som en kvittens på ett hållbart ledarskap som ökar engagemang och lönsamhet i tider av förändring.

Leila är född på Söder i Stockholm, men blev lämnad av sina föräldrar när hon var 6 år gammal. Hon växte upp med sin morfar som är född i en grotta, men blev en duktig entreprenör. 14 år gammal återvänder hon till Sverige och möter livets hårda vindar, men lyckades vända motgångar till framgångar. Hon brinner för att hjälpa människor att maxa sina potentialer på ett hållbart sätt. Hon menar att din inställning är din magiska kraft.

Hon lever på devisen, ta av dig "offerkoftan", ta ansvar, fokusera på det du kan påverka, uppskatta det du har, njut av det du gör och jobba stenhårt för att uppnå dina mål utifrån dina egna behov.

Idag är Leila Karchaoui föreläsare, affärsutvecklare och medgrundare av innovationsplattformen bygg broar som hjälper organisationer att ta vara på allas potentialer oavsett generation, position eller kompetens, för att skapa hållbara resultat.

Leila Karchaoui delar med sig av konkreta tips på hur du kan frigöra tid och energi för att skapa ett mervärde i alla led. Leila hjälper ledare och organisationer att få de hårda och de mjuka värdena att mötas för att skapa hållbara resultat. Genom att överföra kunskap och erfarenheter mellan olika generationer med olika kompetenser, ökar man engagemang och tar tillvara på allas potentialer.

Enligt en Gallupundersökning är endast 16 % engagerade på våra arbetsplatser och gapet mellan generationerna växer i en digitaliserad, globaliserad och snabbföränderlig värld. Idag är det en utmaning att leda och motivera de olika generationerna på våra arbetsplatser. Hur kan man påverka beteende, attityder och kanalisera drivkrafter för att öka engagemanget och lönsamheten?

Du som ledare har en viktig roll att spela i en snabbföränderlig och digitaliserad värld. Genom att vara nyfiken, ligga ett steg framför och tänka "innanför" boxen kan du öka lönsamheten och den humanitära hållbarheten. Leila ger dig konkreta exempel från arbetslivet på hur du som ledare kan ställa krav på resten av organisationen för att öka produktiviteten, effektiviteten och maxa potentialerna på ett hållbart sätt. Hur du kan gasa och bromsa utan att tappa farten i din organisation."

Pressbilder

Leila Karchaoui

Leila Karchaoui

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2