Hem > Personligheter > Tomas Cederlund

Tomas Cederlund

Designer, inredare och programledare

Tomas Cederlund är tillsammans med Simon Davies förmodligen ett av Sveriges mest kända designer- och inredningspar. De har förekommit i massor av TV-program och driver tillsammans inredningsföretaget London W8 och en delikatessbutik.

Tomas Cederlund är designer, inredare och programledare. Tillsammans med Simon Davies är de förmodligen Sveriges mest kända designerpar. Genom en rad olika tv-program ("Från Koja till Slott", "Design: Simon & Tomas", "Det Stora Byggslaget" samt "Sveriges Fulaste Hem med Simon och Tomas") har killarna i flera år tagit sig in i svenskarnas hem för att hjälpa till med färgval, form och design. När Simon och Tomas inte är med i TV så driver herrarna inredningsföretaget London W8 (W8 står för West Eight - postkoden till stadsdelen Kensington, London). London W8 grundades 1994 i syfte att importera möbler, ljussättning samt inredningsdetaljer till Sverige vilka inte fanns tillgängliga här. Precis som med de olika tv-programmen var målet att exponera svenskarna för ett stort utbud av olika stilar, färger och strukturer som man varken hade sett eller haft tillgång till tidigare.

Förutom arbetet på London W8, samt olika designuppdrag, driver paret även olivolje- och delikatessbutiken A L’Oliver på Grev Turegatan i Stockholm. A L’Olivier producerar och specialiserar sig på olivoljor av högsta kvalitet samt andra delikatesser med inspiration från Medelhavsländerna. Första butiken öppnades 1822 i Frankrike och idag finns det nästan ett dussin butiker i bl.a. Paris, Nice, Cannes och Namur (Belgien). Butiken i Stockholm är Nordens första och öppnades hösten 2008.

Simon Davis och Tomas talar om "Det Personliga Hemmet" och hur man gör för att skapa det. Presentationen är på ungefär 50 minuter och avslutas med en frågestund från publiken. I presentationen går man genom hur man ska tänka när man inreda sitt hem - steg för steg. Bl.a. pratar man om möblering, färgval och ljussättning. Detta görs med stöd av en bildpresentation i pdf-format. I presentationen tar man även upp bra och mindre bra exempel på olika hem. Presentationen är både rolig och inspirerande.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta