Hem > Personligheter > Tobias Schildfat

Tobias Schildfat

Vägen till din första miljon – alla kan bygga en egen pengamaskin

Hans bok "Vägen till din första miljon – alla kan bygga en egen pengamaskin" lanserades våren 2010 och blev direkt en av de mest sålda böckerna i bokhandeln med en upplaga på 20 000 böcker.

Om Tobias Schildfats föreläsningar:
Enligt publiken är det underhållande och tankeväckande att lyssna på Tobias föreläsningar. Han lämnar alltid åhörarna med mycket energi, insikter och inspiration att bygga en egen pengamaskin.

– Det roligaste är när det går upp för alla hur mycket de faktiskt kan påverka sin egen ekonomi och hur små förändringar kan ge stora möjligheter i var och ens liv.

Många drömmer om att bestämma mer över sin egen tid – ju bättre ekonomi, desto tryggare och friare kan du känna dig. Valmöjligheterna blir fler och du kan i större utsträckning välja vad du själv vill göra. Det fantastiska är att vem som helst med relativt små medel över tiden kan skapa en alldeles egen PENGAMASKIN som är så stark att det förvånar de flesta. Resan är kul och resultatet kan bli enastående.

Föreläsningen riktar sig till anställda och företagare såväl som till privatpersoner. När man bygger en egen pengamaskin lär man sig principer som gäller också i företagsvärlden och den offentliga sektorn. Med ökad förståelse för dessa principer kan man som anställd eller företagare bidra på ett ännu bättre sätt i sin verksamhet.

Tobias Schildfat började bygga sin egen pengamaskin redan som tonåring. Han är utbildad civilekonom och har bland annat arbetat som aktiemäklare på Handelsbanken och som affärsområdeschef på Findus. Idag driver Tobias ett e-handelsföretag tillsammans med sin bror.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta