Hem > Personligheter > Titti Schultz

Titti Schultz

Ett arrangemang kräver sin moderator och sin konferencier

Titti Schultz är en journalist med lång erfarenhet som moderator och konferencier. Efter många år i mediabranschen och närmare tjugo år i direktsänd radio är hon en anmärkningsvärt skicklig och driven kommunikatör.

Titti Schultz rör sig på ett imponerande sätt mellan allvar och humor, hon är snabb i repliken och har också en imponerande förmåga att få fram det lilla extra av scendeltagarna, att få deltagarna att känna trygga tack vare sin professionella och varma humoristiska personlighet.

Med Titti Schultz som moderator och konferencier har åtskilliga kunder som t ex Nordea, Unicef, Telenor, Skandia och Coca Cola kunnat luta sig tillbaka när hon tagit ett rutinerat helhetsansvar för genomförandet. Att anlita någon som hanterat samtal och debatter med Fredrik Reinfeldt, Kronprinsessan Victoria och Jan Eliasson, och naturligtvis även andra kända och okända paneldeltagare, gör att du kan lita på att arrangemanget blir den succé du tänkt dig. Bland andra uppdragsgivare finns bland annat; White Guidegalan, Årets Byrå och Gävle Kommun, sammanhang där Titti varit konferencier.

Titti Schultz är mycket allmänbildad och har ett stort samhällsintresse. Hon är känd från flera välkända och populära morgonprogram i radio, RIXmorronZoo på RIX FM,morgonprogrammet Vakna med NRJ och nu programledare för P5 STHLM. Titti Schultz har belönats med flera olika priser, bland annat har hon utsetts till Årets Kvinnliga Programledare, vunnit Årets Morgonprogram vid åtskilliga tillfällen och Titti och hennes kollegor har också vunnit det prestigefyllda priset Guldhornet flera gånger – ett pris där lyssnarna spontant får svara på vad de helst av allt lyssnar på i radio. Kanske har du sett henne på TV4 där hon deltar regelbundet i olika paneler.

Med utbildning och erfarenhet inom ämnen som mediaträning, kommunikation och krishantering kan Titti också anlitas vid tillfällen där det krävs mediaträning för offentliga personer och företagsledare som behöver eller vill veta mer om hur de ska hantera kontakten och relationen till media. Mediavärlden och dess kontakter är Titti Schultz bakgård. Titti kan också coacha Dig som behöver verktyg och större självförtroende när det gäller att presentera ett budskap och tala inför små och större grupper.''

Vann Årets talare 2016 – Moderator.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta