Hem > Personligheter > Ylva Beck

Ylva Beck

Säljare, säljcoach, författare och talare - samt seglare

Ylva Beck (tidigare Johansson) talar om motivation och ledarskap i extrema situationer - hon var den första kvinnliga deltagaren i jordenruntseglingen Global Challenge. Hon föreläser även om livsval och om vikten av att leva i nuet.

Ylva Beck (tidigare Johansson) är konsult, säljare och säljcoach, författare och talare. Och den första kvinnliga deltagaren i den stenhårda seglingstävlingen Global Challenge som går jorden runt mot vind och ström. På land har Ylva jobbat som personalchef och med affärsutveckling i såväl stora som små bolag. Hon är civilekonom från Göteborg med studier även i Tyskland, England Nya Zeeland och Ecuador. Ylva Becks ämnen är bl.a. motivation och ledarskap i extrema situationer, kulturer och kulturkrockar. Hon talar även om livsval och ett alternativt sätt att investera i sig själv och om vikten av nuet.

Livet är fullt av utmaningar, det svåra är att välja vilka man skall anta. Men om man kan sätta mål och aktivt välja kan man nå hur långt som helst. Man kan t.ex. tänja sina gränser och tillsammans med 18 personer från 11 nationer segla jorden runt åt fel håll. Hur fungerar ledarskap och kommunikation i en sådan situation? Vad fungerar inte? Och vad betyder glädje för framgång, till havs såväl som till lands.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta