Hamed Ubaidi-Karlsson - Vem är hjälte

Frågor inför finalen på Talarforum Talang 2019

Hur kändes det när du fick beskedet att du gått till final?

När jag såg att jag fått en plats i finalen fick jag rysningar i hela kroppen, sakta från tårna till pannan, och jag började le mer och mer. Slutligen kunde jag inte hejda mig från att berätta för mina klasskamrater. Då fick jag äntligen andas ut!

Varför sökte du till Talarforum Talang?

Jag sökte till Talaforum Talang för att jag alltid har drömt om att jobba som föreläsare på heltid. Talaforum Talang var en unik chans för mig att kunna förverkliga mitt drömjobb.

Berätta gärna lite mer om dig själv.

Jag är 26 år, gift med en finlandssvensk sedan 2014 och vi har ett gemensamt barn. Jag kommer från Afghanistan. Jag kom till Sverige som ensamkommande ungdom 2009.

Varför började du föreläsa?

Jag började föreläsa för att inspirera andra som har befunnit sig i svåra situationer, och för att hjälpa dem att uppnå sina mål. Jag vill inspirera andra som har genomgått svårigheter i sitt liv, att de ska känna igen sig i min historia. Alla människor har gått igenom svårigheter i sitt liv på olika nivåer som är väldigt svåra för dem. Jag vill ge en bild av flykt och fattigdom till folk som inte har varit i sådana situationer för att de ska förstå bättre.

Vad vill du att publiken får med sig efter din föreläsning?

Det jag vill att publiken ska ta med sig efter min föreläsning är en positiv känsla av att man kan lyckas nå sina mål trots svårigheter, och kunna hitta verktyg för att förverkliga dem.

Vad innebär föreläsaryrket för dig?

Det är min största dröm att jobba som föreläsare, en möjlighet att inspirera och hjälpa människor samt öka förståelse genom att bygga broar mellan olika kulturer.

Vad inspireras du av?

Jag får inspiration av människors berättelser, framförallt de berättelser som har gjort skillnad, människor som gjort planeten till en bättre värld. Jag inspireras av människor som har gått igenom svåra saker, ställer sig upp och går vidare i livet, trots alla svårigheter.

Hamed Ubaidi-Karlssons bidrag till Talarforum Talang

Hamed Ubaidi-Karlssons bidrag till Talarforum Talang 2019...

» Tillbaka till alla finalisterna

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2