Tarek Arnaout - Hur cancer lärde mig vikten av sårbarhet

Frågor inför finalen på Talarforum Talang 2019

Hur kändes det när du fick beskedet att du gått till final?

Jag blev så glad att jag utav ren reflex, sekunden jag hade läst mejlet, gick till skolbiblioteket och lånade 3 olika retorikböcker.

Varför sökte du till Talarforum Talang?

Jag sökte till Talarforum Talang för att kunna nå ut till fler människor med mitt budskap och min story. Med mina motgångar och den lärdom jag fått vill jag kunna påverka andra positivt.

Varför började du föreläsa?

Föreläsning möjliggjorde min personliga utveckling. Jag var den som inte vågade kolla människor i ögonen ens på TV. Idag brinner jag för att stå på scen och visa vem jag är.

Vad vill du att publiken får med sig efter din föreläsning?

Att se sårbarhet som en styrka samt ta lärdom av sina motgångar.

Vad innebär föreläsaryrket för dig?

Samtidigt som det är något av det läskigaste jag vet, är det även det absolut bästa då jag kan förändra världen till det bättre genom mina ord.

Vad inspireras du av?

Jag inspireras av människor som tar sig an utmaningar utöver det vanliga.

Tarek Arnaouts bidrag till Talarforum Talang

Tarek Arnaouts bidrag till Talarforum Talang 2019...

» Tillbaka till alla finalisterna

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2