Sophie Hedestad

Sophie Hedestad

Social selling och digitalisering

Vill du inspireras inom ämnen så som framtidstrender, social selling eller ledarskap? Då är Sophie personen för dig!

Sophie har en bred erfarenhet att jobba inom marknadsföring, försäljning, ledarskap och kommunikation i IT-branschen. Hon jobbar idag som Head of Marketing på ett techbolag och är ansvarig för den nordiska verksamheten.

Sophie Hedestad jobbar i en global miljö med ett internationellt nätverk och har de senaste trenderna från Silicon Valley och andra tech-miljöer runtom i världen. Hon har gått flera olika ledarskapsutbildningar och teambuilding aktiviteter samt kan anordna mindre workshops för dig och ditt företag.

Sophie modererar ofta och deltar gärna i paneldiskussioner och andra större evenemang. Hon är en professionell, erfaren, påläst och inspirerande talare inom tech-branschen.

Social Selling med fokus på LinkedIn

Vill du att dina medarbetare ska bli bättre på att knyta värdefulla kontakter? Då är Sophies föreläsning om Social Selling perfekt för dig. Du kommer få den senaste statistiken kring varför ditt företag måste satsa på Social Selling samt vilka fördelar som finns med att jobba med det på ett mer strukturerat sätt.

Med hjälp av Social Selling kommer din organisation öka sin lönsamhet, bygga viktiga relationer med beslutsfattare, politiker eller andra intressenter och stärka bolagets varumärke. Både företaget och medarbetarna tjänar på att jobba med Social Selling. Företaget får hjälp med synligheten och medarbetarna bygger sitt personliga varumärke.

Sophie ger handfasta tips på hur du kan förbättra din närvaro på LinkedIn och kommer att inspirera dina medarbetare att lägga en plan för att bli ännu bättre.

Presentationen avslutas med en workshop som kan göras i grupp eller individuellt

Sophie kan också tala om: "Öka din försäljning med rätt marknadsföring" "B2B Marknadsföring" "Datadriven marknadsföring" "Digital marknadsföring" "SEO och SEM"

Pressbilder

Sophie Hedestad

Sophie Hedestad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2