Pia Anderson
Fotograf: Björn Westerlund

Pia Anderson

Varumärkesledare och affärsfilosof, nischad på hållbar affärsutveckling

I mötet mellan de globala målen och företagets vision infinner sig passionen och nya affärskoncept när kunder och medarbetare förväntar sig att företagen är med och bidrar till en bättre värld – idag, imorgon och i framtiden.

Pia Anderson är varumärkesstrategen som tog steget vidare från reklam till employee-branding och vidare till hållbar affärsutveckling. Med erfarenhet från hur man bygger varumärket genom löften i reklambranschen, till hur man bygger varumärket inifrån tillsammans med alla medarbetare, ledningsgrupp och ägare, integrerar hon idag hållbarhet som en självklar del i affärsplanen som bygger varumärket. Pia talar om företagens framtida existensberättigande i en värld där kunderna röstar med hjärtat och inte bara med plånboken.

Fokus i Pias föreläsningar ligger på att visa varför hållbarhet och de globala målen är vår tids största möjlighet för att hitta helt nya affärsmodeller och koncept. Pia visar dessutom genom konkreta exempel och vetenskapliga studier varför det är mer lönsamt att integrera hållbarhet in i kärnverksamheten än att driva hållbarhet som ett sidoprojekt.

Pia har ett brinnande engagemang för hållbar affärsutveckling i både stora och små företag. När publiken lämnar Pias föreläsning gör de det med nyvunnen energi, inspiration och kunskap om hur man jobbar med hållbar affärsutveckling i 10 steg med modellen 5Vtill5P. Med en önskan om att vara med och bidra till de globala målen.

5V: Vision, Vem, Vad, Varför och Värderingar
5P: Promotion, Plats, Produkt/tjänst, Pris, Personer.

Tidigare kunder har bl.a. varit Bjerking, Pharma Consulting Group, Uppsala Monitoring Centre, Amgen, Cajsa´s Kök, Prohelia Företagshälsovård, Wahlros Byggprojekt, UIC och Almi.

Pia har skrivit böckerna Bygg ditt varumärke själv och Bygg det goda varumärket (nominerad till årets marknadsföringsbok).

Sagt om Pia:

  • "Väldigt viktigt budskap att bygga sitt företag utifrån de globala målen som påverkar hela samhället. Mer hållbart samhälle behövs och är viktigt för framtida generationer".
  • "Bra talare, nya och intressanta infallsvinklar".
  • "Väldigt inspirerande föreläsare med bra erfarenhet och relevant bakgrund".
  • "Nya och intressanta infallsvinklar".
  • "Skulle gärna höra mer av henne".
  • "Tar framför allt med mig de kloka orden att lära känna kunden".
  • "Jag minns Pias varma framtoning och fina kontakt med publiken. Hon var mycket inspirerande genom sitt konkreta sätt".
  • "Pia är tydlig och konkret. Intressant att lyssna på. Och engagerande med sina egna erfarenhetsexempel. Man vill veta mera"!

Video

Pressbilder

Pia Anderson

Pia Anderson

Fotograf: Åsa Siller

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2