Hem > Personligheter > Ola Wallström

Ola Wallström

Jobba hårdare – eller bara annorlunda?

Ola Wallström är entreprenör, författare, föreläsare och inspiratör. I mer än 15 år har han studerat framgångens mekanismer. Ola har en bakgrund som säljare, försäljningschef, marknadschef och företagsrådgivare.

I dag hjälper Ola Wallström företag att kontinuerligt öka sin lönsamhet genom att sätta upp riktiga mål – stora, ambitiösa mål som de faktiskt når. Med sina erfarenheter hjälper de nu andra att bli framgångsrika.

Vill ni ha fart och driv på er organisation eller kanske lite engagemang och kul. Ola Wallström ger kundanpassade föreläsningar bland annat kring ämnena motivation, förändringar, försäljning och mål, hur enkelt det kan vara att förändra sina resultat. Under ett par timmar upp till ett par dagar håller han en engagerande föreläsning eller workshop som lockar till skratt och eftertanke. En föreläsning som berör och skapar handlingskraft. En föreläsning för mindre eller större grupper. Ett perfekt sätt att samla en grupp mot ett gemensamt mål.

Att motivera individer till att prestera på toppen av sin förmåga är vad Ola är bäst på, och han gör det på ett personligt och genuint sätt i sina populära föreläsningar.

Lyssna gärna på ett smakprov

Kraften i fokus

0:00
3.:43

Äg dina mål

0:00
3.:09

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta