Inspirationsbrev Juni 2017

Vi ses väl i Almedalen?

Vi finns på plats i Home of Active Meeting, St. Hansgatan 18 under hela veckan Almedalsveckan 3 -9 juli. Boka in veckans kanske viktigaste seminarier som behandlar hur vi underhåller vårt viktigaste arbetsredskap. Måndag 3 juli kl. 12.00-13.00 och onsdag 5 juli kl. 8.30-9.30. Välkomna!

»Läs hela artikeln...

Jenny Åkerman - Hur underhåller vi vårt viktigaste arbetsredskap?

Ingen ser den, få tänker på den, alla hör den och den kan avgöra din framgång. Den kan även påverka hur du mår, både fysiskt och psykiskt. Det handlar om rösten, din röst. Rösten är ett nödvändigt arbetsredskap för en tredjedel av alla yrkesverksamma personer i Sverige.

»Läs hela artikeln...

Vi lanserar nu Talarforum Akademi

Talarforum Akademi – Masterclass är en heltäckande utbildning för föreläsare som behandlar allt från presentationsteknik och storytelling till kroppsspråk, röst och scennärvaro. För att våra föreläsare ska kunna nå sin fulla potential.

»Läs hela artikeln...

Per Schlingmann - I maktens öga

Tips på sommarläsning - I maktens öga avslöjar spelet under politikens välpolerade yta. Vi får följa maktkampen mellan två ministrar, smutsiga utspel och spelet med – och mot – medierna.
Per Schlingmann har erfarenhet som partisekreterare och statssekreterare och en unik inblick i spelet bakom kulisserna. Han är idag rådgivare och föreläsare.

»Läs hela artikeln...

Talarforum växer

Vi har nyligen anställt fyra nya säljare för att kunna möta den ökade efterfrågan. Talarforum gör att innehållet i möten och event blir konkurrenskraftigt och säkerställer att budskapet når fram till åhöraren. Att erbjuda bra och relevant innehåll i möten, event och konferenser är en del i arbetet att skapa framgångsrika företag i Sverige.

»Läs hela artikeln...

Ari Riabacke - Att våga är att vinna

Om vi inte följer våra drömmar vad finns där då? Det som håller många tillbaka från att göra saker de drömmer om i livet, vara sig själv i större utsträckning och säga vad man tycker och tänker på jobbet är ofta rädslan för vad andra ska tycka och inte minst rädslan för att misslyckas.

»Läs hela artikeln...

Carlos Rojas - 90 % av flyktingarna är fast i ett land utan demokrati

Flyktingar flyr inte till de länder som rymmer flest flyktingar, de flyr mot ett land med demokrati. Konsekvenserna av regeringarnas bristande beredskap skapar en känsla av kaos, inte bara för oss invånare utan främst för de som är på flykt. På grund av känslorna som uppstod efter 2015, har EU-staterna och även andra demokratiska stater infört strängare regler, noggrannare gränsbevakningar och kommunicerat en restriktiv inställning till flyktingmottagande.

»Läs hela artikeln...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2