Talarforum växer

Talarforum har nyligen anställt fyra nya säljare för att kunna möta den ökade efterfrågan. Talarforum gör att innehållet i möten och event blir konkurrenskraftigt och säkerställer att budskapet når fram till åhöraren. Att erbjuda bra och relevant innehåll i möten, event och konferenser är en del i arbetet att skapa framgångsrika företag i Sverige.

Talarforum matchar kundens behov med rätt innehåll. Ser till att det blir personer som tillför rätt kompetens, ett aktuellt perspektiv och en ny erfarenhet. Både talare, moderatorer, experter, utbildare och exceptionella talanger - med förmågan att framföra ett budskap.

Malin Borg - Account Manager till Malmökontoret

Malin kommer ursprungligen från Hässelby i Stockholm. Hon läste idrottsvetenskapligt program på högskolan i Halmstad. Har flerårig erfarenhet inom Stadium och sedan 2009 arbetat som KeyAccountManager på JS Sverige, ett mediebolag som säljer multimediabroschyrer till företag och kommuner. Hon bor i Helsingborg, sedan 2005, med man och barnen Stella 5 år och Charlie 1 år.

Alexandra Andersen – Account Manager till huvudkontoret i Stockholm

Alexandra kommer från Stockholm och studerade Internationell Försäljning och marknadsföring på Sälj och Marknadshögskolan. Efter studierna i Stockholm var Alexandra bosatt i Australien två år och studerade där vidare. Hon har bland annat tidigare erfarenhet som säljare och projektledare inom eventbranschen.

Frida Wiberg - Account Manager till huvudkontoret i Stockholm

Frida är 21 år och kommer från Söder i Stockholm. Hon är nyfiken och tävlingsinriktad med en stark vilja att ständigt utvecklas. Hon har tidigare jobbat som säljare på ICA vilket gett henne mersmak för rådgivning och försäljning. Hon har aven arbetat som assisterande butikschef på den Franska butiken Parrot.

Gustav Arvidsson - Account Manager till huvudkontoret i Stockholm

Gustav är uppväxt i Timmernabben 4 mil i från Kalmar i Småland. Han studerade Idrott, hälsa och ledarskap på John Bauergymnasiet i Kalmar och har spelat fotboll hela sitt liv. Gustav har flera års erfarenhet av försäljning och har tidigare arbetat som säljare på både Garda Alarm och Eniro. Försäljning och framför allt utmaningen att hitta gemensamma lösningar som känns bra för alla inblandade parter är det Gustaf brinner för. Han flyttade till Stockholm i februari i år.

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2