Talarforum växer

Talarforum har nyligen anställt fyra nya säljare för att kunna möta den ökade efterfrågan. Talarforum gör att innehållet i möten och event blir konkurrenskraftigt och säkerställer att budskapet når fram till åhöraren. Att erbjuda bra och relevant innehåll i möten, event och konferenser är en del i arbetet att skapa framgångsrika företag i Sverige.

Talarforum matchar kundens behov med rätt innehåll. Ser till att det blir personer som tillför rätt kompetens, ett aktuellt perspektiv och en ny erfarenhet. Både talare, moderatorer, experter, utbildare och exceptionella talanger - med förmågan att framföra ett budskap.

Malin Borg - Account Manager till Malmökontoret

Malin kommer ursprungligen från Hässelby i Stockholm. Hon läste idrottsvetenskapligt program på högskolan i Halmstad. Har flerårig erfarenhet inom Stadium och sedan 2009 arbetat som KeyAccountManager på JS Sverige, ett mediebolag som säljer multimediabroschyrer till företag och kommuner. Hon bor i Helsingborg, sedan 2005, med man och barnen Stella 5 år och Charlie 1 år.

Alexandra Andersen – Account Manager till huvudkontoret i Stockholm

Alexandra kommer från Stockholm och studerade Internationell Försäljning och marknadsföring på Sälj och Marknadshögskolan. Efter studierna i Stockholm var Alexandra bosatt i Australien två år och studerade där vidare. Hon har bland annat tidigare erfarenhet som säljare och projektledare inom eventbranschen.

Frida Wiberg - Account Manager till huvudkontoret i Stockholm

Frida är 21 år och kommer från Söder i Stockholm. Hon är nyfiken och tävlingsinriktad med en stark vilja att ständigt utvecklas. Hon har tidigare jobbat som säljare på ICA vilket gett henne mersmak för rådgivning och försäljning. Hon har aven arbetat som assisterande butikschef på den Franska butiken Parrot.

Gustav Arvidsson - Account Manager till huvudkontoret i Stockholm

Gustav är uppväxt i Timmernabben 4 mil i från Kalmar i Småland. Han studerade Idrott, hälsa och ledarskap på John Bauergymnasiet i Kalmar och har spelat fotboll hela sitt liv. Gustav har flera års erfarenhet av försäljning och har tidigare arbetat som säljare på både Garda Alarm och Eniro. Försäljning och framför allt utmaningen att hitta gemensamma lösningar som känns bra för alla inblandade parter är det Gustaf brinner för. Han flyttade till Stockholm i februari i år.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2