Inspirationsbrev April 2017 III

Robert Karjel & Isabel Moretti - Krishantering

I en värld som senaste tiden präglats av olika typer av kriser och allvarliga händelser är krishantering ett hett ämne. Få organisationer och företag är förberedda med utformade strategier vid en eventuell kris av något slag. Oavsett krisens dimensioner eller karaktär är de grundläggande komponenterna att förhålla sig till samma.

»Läs hela artikeln...

Ami Hemviken - Kul på jobbet – varför och hur? Missa inte föreläsningen live på Facebook

För er som inte har möjlighet att närvara på Amis frukostföreläsning i Stockholm kommer vi alltså att sända live på Facebook fredag den 28 april kl 8.15-9.00.

»Läs hela artikeln...

Ami Hemviken - Kul på jobbet – varför och hur?

En upplyftande, rolig föreläsning om gemenskap, relation och kommunikation. Här berättar Ami om de nycklar som finns för att känna mer kraft och energi på jobbet. Vad säger beteendevetenskapen och hur omsätter man det i praktiken? Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, relationer och kommunikation. Hon arbetar även som ledartränare och coach. Ami var nominerad till Årets talare 2016.

När: Fre 28 april Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Ari Riabacke - Att våga är att vinna – i livet och på jobbet

Dr Ari Riabacke talar om hur vi kan leda oss själva och andra i vår snabbt föränderliga värld, om vikten att vara sig själv och våga mer för att nå sina mål – i livet och på jobbet. Talarforum, Elite Hotel Academia och Resia bjuder in dig att delta i denna tankeväckande kunskapsföreläsning. Ari kommer garanterat injicera er med nya idéer om hur ni ska få saker och ting gjorda och hur ni ska våga agera även om ni inte är riktigt säkra. Han är i Dagens Industri rankad topp tre bland näringslivstalarna i Sverige.

När: Mån 8 maj, Mingel 17.00 Föreläsning 17.45-19.00
Var: Elite Hotel Academia, Suttungs Gränd 6, Uppsala

»Mer information och anmälan...

Madeleine Westin - Sveriges klimat i förändring!

Att vårt väder är på väg att ändras är numera ett faktum. Den klimatförändring vi står inför kommer att påverka oss alla snabbare än vi kan ana. Fler och svårare stormar, katastrofala översvämningar och hetare somrar är bara några få av konsekvenserna av en varmare värld. Madeleines klimatföredrag fokusera mycket på hur vi i Sverige kommer att behöva anpassa oss och hur förändringarna kommer att se ut och ser ut i olika delar av landet!

När: Tis 9 maj Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Robert Karjel - Ledarskap och medarbetarskap under pressade förhållanden

Talarforum, Elite Hotels och Resia samarbetar för att öka kvalitén på möten och konferenser. Robert Karjel talar om hur man skapar framgångsrika organisationer genom individernas drivkraft. Hur man går från den enskildes rädsla att misslyckas i en organisation med splittrad eller oklar målbild, till en gemensam känsla av både vilja och förmåga att uppnå något stort. Robert Karjel är författare, helikopterpilot och en av Sveriges absolut mest uppskattade och efterfrågade talare.

När: Fre 12 maj Mingelfrukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Stora Hotellet, Drottninggatan 1, Örebro

»Mer information och anmälan...

Bingo Rimér och Viktoria Wyckman - Då och Nu – gamla och nya medielandskapet

Bingo Rimér, entreprenören och fotografen gör tillsammans med Viktoria Wyckman, entreprenör och VD på kommunikationsbolaget Lejon Media, en skildring av det dåtida och nutida medielandskapet. Analogt kontra digitalt. 70-tal möter 90-tal. Hur gör man för att nå ut med sin kampanj i reklamdimman och vad är en bra kampanj idag kontra då?

När: Fre 19 maj, kaffe och smörgås 07.45 föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2