Inspirationsbrev December/Januari 2013/14

Utse Årets talare 2013

Årets talare 2013 ska utses. Nominera den eller de du tycker ska vinna, Årets talare - Kvinna, Man, Moderator och Genombrott. Då deltar du i utlottningen och har chans att vinna exklusiva priser.

»Läs hela artikeln...

Nobelpriset i trendspaning

Årets Nobelpris i ekonomi gick till två ekonomer med inriktning på att förutsäga framtiden. Den ena, Eugene Fama, hävdar att man i viss mån kan förutse framtiden på aktiemarknaden på lång sikt, men inte på kort. Den andre, Robert Shiller menar att det även på lång sikt är hart när omöjligt eftersom många av besluten inte fattas på en grund av rationella överväganden utan även på psykologiska faktorer. Talarforum har träffat Sandro Scocco., chefsekonom på Arena Idé, och Johan Mathson, en av Sveriges tyngsta konsulter inom affärsutveckling och strategiimplementering, för att reda ut begreppen och samtidigt få en bild av hur mycket påverkan en trendspanare egentligen har.

»Läs hela artikeln...

Låt robotarna ta över – Det finns viktiga saker att göra

Claudia Olsson är en av de där människorna man inte kan låta bli att imponeras av. Trots att Claudia bara är 29 år, har hon hunnit göra mer än vad många av oss hinner med under en livstid. Hon har läst till civilingenjör på KTH och till civilekonom på Handelshögskolan. Hon har jobbat för FN och har kallats Teknologstjärna i pressen och 2011 utsågs Claudia till Årets Ledare. Hennes bakgrund som första svenska student på och sedan rådgivare till framtidsuniversitet Singularity på NASA Ames i Silicon Valley gör att man utan tvekan kan påstå att hon ser längre in i framtiden än de flesta. Talarforum har träffat Claudia för att bland annat höra om vilka globala utmaningar och möjligheter vi alla står inför.

»Läs hela artikeln...

Extrema smakupplevelser i världsklass

Chokladartisten Emanuel Andrén tar inga genvägar i jakten på den perfekta smakupplevelsen. Hans meritlista är lång, bland annat har han blivit årets konditor och varit med i kocklandslaget. Talarforum har träffat Emanuel för att prata om choklad, spännande smakupplevelser och förmågan att kunna njuta.

»Läs hela artikeln...

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2