Hem > Personligheter > Mian Lodalen

Mian Lodalen

Journalist, författare och lesbisk feministikon

Mian Lodalen introducerade ordet "flata" i Sverige. Hennes föredrag är personliga och politiska inblickar i vad feminism är, om vad ett homosexuellt och i synnerhet ett lesbiskt liv innebär.

Mian Lodalen är frilansjournalist, krönikör, föreläsare, författare, debattör och den lesbiska feministikon som var med och introducerade order "flata" i Sverige. Hon är en regelbunden medarbetare bland annat i tidningen Qx och organisatör av konferenser, manifestationer, demonstrationer och direktaktioner. Dessutom har hon sommarpratat i P1 och blivit vald till Årets Kvinna. Som föredragshållare är hennes ämnen personliga och politiska föredrag om feminism, aktivism, media/journalistik, homosexualitet i allmänhet och lesbiskt liv i synnerhet samt om sitt författarskap.

Hennes förläggare och goda vän Ulrika Larsson beskriver henne så här: Mian Lodalen har en vass penna och ett varmt hjärta. Hon väjer inte för de svåra frågorna och är alltid på de svagas sida. Mian har organiserat allt från konferenser och manifestationer till demonstrationer och direktaktioner. Allt för att förändra samhället till en bättre värld för oss alla. Hon har bestämda åsikter och står högst upp och längst fram på barrikaderna hur mycket det än blåser – och är inte för bekväm för att leva som hon lär.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta