Hem > Personligheter > Mattias Josefsson

Mattias Josefsson

Fabriken – en tragikomisk föreläsning om meningen med jobbet

Mattias Josefsson är föreläsare och konsult inom ledarskap och karriär. Mattias har lång egen erfarenhet från att vara anställd chef – från mellanchef till vd – och har arbetat i stora koncerner, internationellt och i entreprenörsföretag inom media.

Mattias Josefsson har också arbetat inom mentalvården och skolan och har de senaste åren med stor framgång coachat hundratals människor och stöttat företag och chefer med organisations- och affärsutveckling.

Fabriken är en föreläsning – eller föreställning – av och med Mattias Josefsson. En tragikomisk historia med hög igenkänningsfaktor som belyser vikten av att hitta meningen med jobbet. Först då kan du, gruppen och organisationen utveckla ett genuint engagemang. Och engagemang leder till både glädje och lönsamhet.

Det här är en föreläsning som inte påminner om något annat du har sett. Du får också med dig en enkel modell – ett hjälpmedel som gör att du kan fortsätta att utvecklas på egen hand, långt efter det att föreläsningens slutord har klingat ut.

I den första delen av föreläsningen följer vi G som gör karriär utan att egentligen förstå varför. Han tar den till synes enklaste vägen och bländas av titlar och dyra klockor istället för att lägga kraften på att verkligen förstå vad som driver honom. Han – och hans omgivning – får betala ett högt pris. Men när G för sista gången lämnar Fabriken börjar han sakta få tillbaka hoppet. I del två av föreläsningen applicerar Mattias en egen modell på historien.

"Fabriken gjorde mer för vår arbetsgrupp än tidigare flera dagars interventioner. Vi rekommenderar Mattias och Fabriken varmt till alla som arbetar i grupp oavsett vad gruppen arbetar med."
- Anna-Karin Rybeck. Fil Dr Verksamhetschef Somaya kvinno o tjejjour

"I Fabriken finns vi alla, vi är alla Fabriken, det är ett skickligt sätt att driva verkligheten, med mod, riva ner domar, fördomar för att skapa plats åt något som både ger och tar. Ett delat socialt ansvar på ett praktiskt och intressant sätt framfört av en genuin, trevlig och ytterst sympatisk person. Jag vill ge alla mina starkaste rekommendationer att delta i Fabriken."
- Dennis Jansson. Harvard Association Alumnus ID: 0004793263

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta