Hem > Personligheter > Mats Lagerqvist

Mats Lagerqvist

Specialist på kapitalförvaltning med många års erfarenhet

Mats Lagerqvist har jobbat i över 20 år med kapitalförvaltning och vet det mesta om detta, även om han kanske brinner mest för fondsparande för privatpersoner.

Mats Lagerqvist är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har en mer än 20-årig karriär bakom sig inom Swedbank Robur. Numera är Mats VD för Indecap. Mats är genom sin breda erfarenhet specialist på de flesta aspekter av kapitalförvaltning, även om han kanske brinner mest för fondsparandet som sparområde för privatpersoner. Hans ämnen är ledarskap, ägarfrågor, sparande, förändring i tillväxtbolag, pensioner och det ansiktslösa kapitalet.

Mats Lagerqvist och hans grupp har varit mycket framgångsrika och har mottagit flera pris för sina goda prestationer, som Lipper Funds Award och man har blivit utsedd till årets stjärnförvaltare i Sverige samtidigt som man kom på sjätte plats bland europeiska förvaltare. Företaget hade då hamnat på prispallen under fyra av de senaste fem åren, varav två gånger på guldplats. Mats har även i olika omgångar varit medlem av valberedningarna bl.a. för företag som Ericson, Investor, NCC, SSAB, Trelleborg och Kinnevik, vilket givit honom ett stort kontaktnät inom det svenska näringslivet.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta