Hem > Personligheter > Lena Gennerud

Lena Gennerud

Samla Kraft-Poäng och må bra på jobbet

Lena är inspiratören och utbildaren som ger konkreta verktyg för att ladda grupper med ny kraft. Hon introducerar en ny metod för kommunikation på jobbet och ger alla möjlighet att logga in.

Företag i förändring behöver starka och kreativa medarbetare. Det gäller både att behålla sin hälsa och att tänka nytt tillsammans. Därför är det extra viktigt att hålla koll på sin kraft och ha strategier för att tanka, både sig själv, gruppen och hela företaget. Lena visar hur.

På ett enkelt och medryckande sätt tar hon med oss på en resa om det som sker inom och mellan människor på jobbet. Med erfarenheter som framgångsrik ledare i lönsamma företag, till en smäll i väggen och tillbaka till arbetslivet, vet Lena vad som påverkar.

Med storytelling, ett nytt gemensamt språk och övningar i att lyssna, ger föreläsningen nya insikter. Lenas mål är att erbjuda konkreta verktyg, ge inspiration och aktivera ert driv så att ni orkar mer, har roligare och skapar den lyftkraft som ger resultat.

Lena Gennerud är medicinsk kemist från Stockholms universitet/Karolinska Institutet och informatör DRMI Berghs. Hon kombinerar naturvetenskapens logik och stuktur, med målgruppstänkande och kreativitet. Resultatet är en ny metod för kommunikation som kallas Kraftekonomi. Precis som i vanlig ekonomi handlar det om att minska sina utgifter och öka sina intäkter för att öka saldot på kontot. Men denna gång handlar det om oss själva.

Vill du stärka:
Hälsan – boka föreläsningen Samla Kraft-Poäng och må bra på jobbet.
Samarbetet – boka föreläsningen Skapa utvecklingskraft tillsammans.
Marknadsfokus – boka föreläsningen Teambuilding som lyfter affären.

Lena har en unik förmåga att göra det komplexa enkelt och hanterbart. Hennes erfarenheter och modeller passar utmärkt för värdegrundsarbete i organisationer som ser medarbetarna som sin viktigaste resurs för att nå verksamhetens mål.

Tillsammans med sina kunder vill Lena helt enkelt utveckla gänget som gör jobbet!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta