Hem > Personligheter > Kjell Enhager

Kjell Enhager

Coach till människor inom idrott, näringsliv och kultur

Kjell Enhager är en av landets mest anlitade föreläsare inom områdena motivation och ledarskap. Han är dessutom en professionell golfinstruktör.

Kjell Enhager är coach till idrottsmän, militären, näringsliv och kultur och är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom motivation och ledarskap. Han är professionell golfinstruktör, civilekonom med en Master i Business Administration och driver ett företag som bl.a. arbetar med chefs- och managementutveckling. Han är också utbildad inom NLP, hjärnans eget "språk" som styr motivation, personkemi och känslor. Neuro Linguistisk Programmering är ett samlingsnamn på en uppsättning kraftfulla och enkla förhållningssätt, modeller och tekniker för personlig utveckling och effektiv kommunikation. Utgångspunkten är det som kallas modellering. Det innebär att studera hur framgångsrika människor gör, tänker och känner, när de lyckas med det som andra inte lyckas med, och att sedan göra om detta till modeller och tekniker som kan tränas och användas av andra.

Kjell Enhager arbetar med allt från visionsframtagning för företagsledningar med 150,000 anställda, till enskilda individer såsom chefer, säljare, musiker och idrottsfolk som vill förbättra sina resultat. Han har bland annat arbetat med det framgångsrika svenska damlandslaget i golf, liksom med världsnamn inom tennis, ridsport, skidor och äventyr. Enhager är författare till boken Kvant golf utgiven i 10 länder.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta