Kajsa Wahlström

Kajsa Wahlström

Genuskonstruktioner och jämställdhet

Kajsa Wahlström föreläser om könsroller, jämställdhet och genus och åberopas ofta som auktoritet när dessa ämnen dyker upp i debatter och artiklar. Sedan 1995 har hon arbetat som pionjär med genus- och jämställdhetsarbete i förskolan.

Kajsa är en färgstark och kreativ föreläsare med stark verklighetsanknytning som ruskar om åhörarnas känslor och väcker mängder av tankar och funderingar. På ett handfast och upplysande sätt ger hon verkliga exempel på hur könsroller skapas och hur vi ständigt och helt omedvetet reproducerar dem.

Kajsa Wahlström arbetade i många år inom förskolan och numera verksam som föreläsare, handledare, utbildare och författare . Hon är en efterfrågad föreläsare både nationellt och internationellt. Kajsa är även författare till den uppmärksammade boken Flickor pojkar och pedagoger, boken är även översatt till flera språk. Hon är även medförfattare till boken Dyslexi: Mina bästa sidor är ordblinda. I boken skriver nio kända Svenskar om sina läs- och skrivsvårigheter.

Hon är ofta med som expert i tidningar och TV. Man har bland annat kunnat se Kajsa i TV-program som skolakuten, genusmaskineriet, skolstart och agenda. Med stor kompetens och erfarenhet visar pedagogen Kajsa Wahlström hur det går till att vidga könsrollerna.

Kajsa Wahlström

Kajsa Wahlström

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2