Hem > Personligheter > Henrik Bergqvist

Henrik Bergqvist

Från vision till verklighet!

Långt över hälften av alla idéer och visioner hamnar till slut i skrivbordslådan. Många gånger har de dessutom både varit kostsamma och krävande på vägen. Hur undviker man dessa misslyckanden och istället skapar framgång i alla projekt och insatser?

Det är resultatet som räknas.

Oavsett vad du gör i ditt arbete så är det resultatet som, i slutändan, är det konkreta värdet på vad du åstadkommit. Du kan arbeta mot viktiga mål eller med spännande idéer, men om du inte lyckas så är ditt arbete oftast gjort i onödan. Då spelar det ingen roll i vilken projektmodell du arbetat, vilka som varit delaktiga eller vilka verktyg du använt. Ska sanningen fram så har du misslyckats.

Låt Henrik ta dig med på en resa från teorin och in i verkligheten. Vilka är de kritiska faktorerna som gör att du undviker misslyckanden och ökar chanserna att vara framgångsrik i ditt arbete? Henrik samlar erfarenheter, kunskaper, exempel, teorier, verktyg och modeller som presenteras i form av tio sanningar, tagna från verklighetens arena. Det handlar om hur vi som människor beter oss i olika situationer. Det handlar om vad som krävs för att komma i mål. Det handlar om att göra rätt prioriteringar vid rätt tillfällen.

Henrik Bergqvist har, som partner i en affärsutvecklingsbyrå, framgångsrikt arbetat med att utveckla befintliga och nya verksamheter, affärsområden, koncept, produkter etcetera. Kunderna har varit allt från tandläkare till globala telekomföretag, från entreprenörer till kommuner och regioner. Henrik är också partner i ett riskkapitalbolag och tidigare har Henrik arbetat som kreatör i reklamvärlden, samt utbildat sig inom strategi, affärsutveckling och processledning.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta