Marie Robertson
Fotograf: Stellan Stephenson

Folkkär skådespelare och underhållare

Marie Robertson

Er nästa moderator och konferencier

Marie är det självklara valet för dig som vill ha ett samtal på riktigt, bortom ytan och in i hjärtat av varje ämne. Där människorna på scen slappnar av blir personliga även i den professionella roll de har just där och då.

Marie har varit verksam som skådespelare i över 25 år. Redan som tonåring inledde hon sin karriär som programledare på Z-tv där hon både ledde både filmmagasin som direktsända underhållningsprogram. Att ha förmågan att improvisera och att kunna hantera situationer där man måste anpassa sig i stunden grundlade hon tidigt. Efter några år som skådespelare i Rederiet gick Marie scenskolan och sen dess har vi sett henne i otaliga svenska klassiker så som "Beck", "Solsidan", "Sune vs Sune", Julkalendrar och den internationella succén "Äkta människor"

På film och tv har hon alltid rört sig obehindrat mellan genrer, och lika fri har hon varit på teaterscenerna där hon spelat allt ifrån Elfriede Jelinek-pjäser till renodlade slå-i-dörr farser. Och under ett och ett halvt år turnerade hon och med legendaren Jerry Williams i hans "Farewell-show"

Marie Robertson har även hållit i mycket uppskattade workshops där hon inspirerat till och fått folk att lyfta blicken och bli bättre på att tala inför grupp och dessutom uppskatta att göra det.

Som en kameleont smälter Marie in med ert event och skapar en varm stämning och atmosfär. Människorna på scen lyfter hon både till innehållet och personen och gör alla inklusive publiken mer bekväma och gladlynta. Det blir många skratt från alla håll.

Med humor och värme och ett genuint intresse för människan låter hon oss skönja lite vad som finns bakom skalet hos individerna. Marie Robertson anpassar upplägget för ert event i samråd mer er och hittar de rätta frågorna för varje person och tema. Eller kanske ännu viktigare; de rätta följdfrågorna - ibland de som inte alla vågar ställa.

Pressbilder

Marie Robertson

Marie Robertson

Skådespelare

Fotograf: Stellan Stephenson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2