Hem > Personligheter > Fredrik Claesson

Fredrik Claesson

Ledarskap och organisationsutveckling

Fredrik Claesson arbetar som seniorkonsult med huvudsakliga arbetsuppgifter alltifrån personliga bedömningar och personlighetstester, till strategisk organisationsutveckling.

I rollen idag arbetar Fredrik mycket med att bedöma ledarskap såväl hos enstaka individer, grupper och hela organisationer. I rollen används ofta olika former av personlighetstester, individuella eller grupporienterade, men huvudsaken av Fredriks arbete innebär att utveckla och utvärdera ledarskap, kultur och organisation, huvudsakligen på landets större företag.

Fredrik har en bakgrund som analytiker och sektionschef från en av försvarets underrättelsebyråer, därefter som konsult inom omvärld, strategi och scenariometodik från flera konsultbyråer, och har även haft linjebefattning inom området.

Senast kommer Fredrik från en position som seniorkonsult på Kairos Future, innan dess arbetade han som ansvarig för ledarskapsutveckling inom en del av Vattenfallkoncernen, där arbetet innebar såväl planering och genomförande på strategisk långsiktig nivå som att operativt stötta enskilda ledare. Ledarskap är ett brinnande intresse hos Fredrik som även skriver i frågan i flera tidningar.

Fredrik är en mycket uppskattad seminarieledare. En av hans stora styrkor är att överföra teorier till praktisk verklighet och konkret nytta.

Fredrik har en masterexamen i statsvetenskap och historia från Uppsala Universitet, studier vid US Naval Historical Center i USA och S:t Andrews University i Skottland, och nu senast även akademiska studier i ledarskap.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta