David Stiernholm
Fotograf: Anna Sigvardsson

David Stiernholm

Skaffa superstruktur - Få mer tid över

Finns det ett botemedel mot stress, övertid och dubbelarbete? Om du frågar David Stiernholm, Sveriges enda struktör, är svaret ja.

I sina handfasta föreläsningar och utbildningar visar David Stiernholm hur du genom att organisera, fokusera och automatisera får mer tid över till det som är viktigt för dig och för verksamheten. David Stiernholm är struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.

David Stiernholms motto: allting kan göras enklare! David är flitigt anlitad av allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i stark tillväxt. Han utmärker sig genom sina superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. Under en föreläsning med David Stiernholm upptäcker du att struktur är både befriande och roligt. Och att du blir mindre stressad och mer effektiv.

David är aktuell med boken Förenkla på jobbet - gör det krångliga lätt har också nyligen utkommit med boken Super Structured: How to overcome chaos and win back time, som belönades med guldmedalj i amerikanska Axiom Book Awards i mars 2018. Boken är den engelskspråkiga utgåvan av boken Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar!, publicerad våren 2012 och som redan kommit ut i åttonde upplagan. I april 2018 publicerades den också på kinesiska. David har också skrivit en konkret kur i att prioritera genom boken Målmedveten - prioritera rätt och säg nej med gott samvete, publicerad 2015.

Sedan starten 2004 har många organisationer, företag, universitet och högskolor valt att anlita David Stjernholm. Hans uppdragsgivare är allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i uppstartsfas. Och de finns i nästan alla branscher – över hela landet. Det som förenar dem är ett fullspäckat arbetsschema, och en vilja att förändra sina rutiner.

Pressbilder

David Stiernholm

David Stiernholm

Struktör

Fotograf: Anna Sigvardsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2