Charlotta Wikström

Charlotta Wikström

Vinnande mentorskap - Inspirerande ledarskap

Charlotta Wikström är en efterfrågad föreläsare och inspiratör. Hon har mångårig erfarenhet av ledning och organisationsutveckling vilket har gjort henne till en guru inom mentorskap, kommunikation och ledarskap.

Charlotta Wikström har mer än tjugo års egen linje- och ledarerfarenhet. Hon har varit initiativtagare till och ansvarig för ett antal olika kompetens- och ledarutvecklingsprogram. Charlotta har varit drivande i utvecklingen av flera mentorprogram och även arbetat både som intern och extern mentor under flera år. För att dela med sig av sina erfarenheter skrev hon boken "Vinnande Mentorskap".

"Vinnande mentorskap" är en praktisk handbok i mentorskap som riktar sig till mentorer, adepter, projektledare och konsulter. Charlotta Wikström beskriver enkelt och pedagogiskt hur man planerar, genomför och följer upp ett mentorprogram för att nå bästa möjliga resultat. Boken ger konkreta förslag på diskussionsämnen mellan mentor och adept samt färdiga ansökningsformulär, mallar och utvärderingar. Boken har under flera år använts som handledning och inspiration i många olika mentorprogram.

Några exempel;
•Sveriges Hotell- och restaurangförbund
•IVA- Kungliga Ingenjörsventenskapsakademin
•Stockholms Universitet
•Marknadsföreningen
•Linköpings kommun
•Nordeas mentorprogram för kvinnliga ledare

Charlotta Wikström är civilekonom och DIHR. Hon är grundare av och Senior Partner i Stardust Consulting som är specialiserade på Talent Management och hjälper företag att ta fram strategier för att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare. Hennes specialområde är ledarutveckling och här är mentorskap ett viktigt verktyg.

Charlotta har tidigare arbetat i ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning inom SAS, Telia, OMX Stockholmsbörsen, Mannheimer Swartling Advokatbyrå och som personaldirektör på Eniro. Veckans Affärer gav henne priset för Årets Nytänkare år 2008. För många år sedan var hon med och startade företaget ELLEN AB. Charlotta har också styrelseuppdrag i Kungsleden och Forsen.

Pressbilder

Charlotta Wikström

Charlotta Wikström

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2