Hem > Personligheter > Charlotta Wikström

Charlotta Wikström

Vinnande mentorskap - Inspirerande ledarskap

Charlotta Wikström är en efterfrågad föreläsare och inspiratör. Hon har mångårig erfarenhet av ledning och organisationsutveckling vilket har gjort henne till en guru inom mentorskap, kommunikation och ledarskap.

Charlotta Wikström har mer än femton års egen linje- och ledarerfarenhet. Hon har varit initiativtagare till och ansvarig för ett antal olika kompetens- och ledarutvecklingsprogram. Charlotta har varit drivande i utvecklingen av flera mentorprogram och även arbetat både som intern och extern mentor under flera år. För att dela med sig av sina erfarenheter skrev hon boken "Vinnande Mentorskap".

"Vinnande mentorskap" är en praktisk handbok i mentorskap som riktar sig till mentorer, adepter, projektledare och konsulter. Charlotta Wikström beskriver enkelt och pedagogiskt hur man planerar, genomför och följer upp ett mentorprogram för att nå bästa möjliga resultat. Boken ger konkreta förslag på diskussionsämnen mellan mentor och adept samt färdiga ansökningsformulär, mallar och utvärderingar. Boken har under flera år använts som handledning och inspiration i många olika mentorprogram. Några exempel: Sveriges Hotell- och restaurangförbund, Stockholms Universitet, Marknadsföreningen och Nordeas mentorprogram för kvinnliga ledare.

Charlotta Wikström är civilekonom och DIHR. Hon är delägare i och arbetar på ett managementbolag. Hon är också Special Advisor för ett mentorprogram mellan forskare och näringsliv. Charlotta har tidigare arbetat i ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning inom SAS, Telia, OMX Stockholmsbörsen, Mannheimer Swartling Advokatbyrå och senast som personaldirektör på Eniro. År 2000 var hon med och startade företaget ELLEN AB.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta