Talargalan på Berns 2017 – Alla bilder från festen

Årets stjärnspäckade Talargala på Berns i Stockholm var en succé. Kvällen inleddes med ett kändistätt mingel bestående av de absoluta topparna bland Sveriges föreläsare och moderatorer tillsammans med Talarforums personal och kunder. Stämningen var hög och lokalen var fylld till bristningsgränsen när vinnarna av Årets talare skulle avslöjas. Kvällens konferencier var Sofia Lilja och Mikael Genberg höll en kortare föreläsning innan prisceremonin.

Alla känner säkert redan till vilka som vann men eftersom vi är lika stolta som vinnarna berättar vi det en gång till:
Årets talare 2016, Kvinna: Elaine Eksvärd
Årets talare 2016, Man: Robert Karjel
Årets talare 2016, Moderator: Titti Schultz
Årets talare 2016, Genombrott: Tobias Karlsson
Årets talare 2016, Hederspris: Fredrik Reinfeldt


Här är bilderna från festen

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2