Hem > Personligheter > Sofia Lilja

Sofia Lilja

Välmående, drivkrafter och motivation

Vad har Micke Persbrandt, Jonas Bonnier, Loreen och Carola gemensamt? - De har alla anlitat Sofia Lilja för att få hjälp med att förstärka sin drivkraft, öka sin kapacitet, och stärka sitt personliga varumärke.

Sofia Lilja är känd för att under nio säsonger "byggt" artister i TV4-succén Idol. Hon har arbetat som coach och mental tränare med allt från Sveriges artistelit till privatpersoner, företag och chefer inom näringslivet. Sofia är även en flitigt anlitad föreläsare inom "personlig utveckling", "öka din drivkraft", "mental träning", "personligt varumärke" och "entreprenörskap".

I Sofias föreläsningar delar hon med sig av sin personliga resa och berättar om sitt arbete som coach. Hon bjuder på konkreta exempel där hennes metoder och coaching hjälpt artister, ledare och media personligheter att öka sin kapacitet och stärka sin inre drivkraft. Eftersom Sofias metoder är välbeprövade är hennes föreläsningar direkt överförbara på verkligheten oavsett vilken bakgrund, livssituation eller arbetssituation åhörarna har. Hon är färgstark och orädd i sitt framförande och inger förtroende, lust och energi som smittar av sig. I sina föreläsningar väver hon in övningar och moment som tydliggör hennes budskap och ger deltagarna en djupare förståelse av deras egna upplevelser. Sofias förhållningssätt är att alla har så mycket mer kapacitet än vi kan ana. Hennes metoder används bland annat inom näringslivet av företagsledare och personalgrupper som vill leverera sitt bästa när det gäller som mest.

Några områden Sofia föreläser inom:
- Välmående och stress
- Hur får man en medarbetare att leverera över sin förmåga
- Ledarskap - ökad drivkraft & motivation
- Coaching och feedback
- Gruppen och individen
- Personligt varumärke
- Entreprenörskap
- Mediaträning

Hon är också känd för sina mycket uppskattade workshops där hon leder medarbetare på företag i körsång. En mycket underhållande och musikalisk övning i teamwork. Ett koncept som passar lika bra för vana sångare som för personer som aldrig tagit en ton förut. Kör-workshopen kan beställas fristående eller kombineras med en föreläsning.

Sofia Lilja inspirerande sångövningar skapar en trygg stämning där alla känner sig välkomna att delta. Hon ger människor verktygen att skapa en vi-känsla och en naturlig gruppdynamik genom att ha en härlig stund och sjunga tillsammans. Som körledare är Sofia både jordnära och entusiasmerande vilket gör att alla kan hitta sin egen identitet och sin egen röst i gruppen. Sofias lämnar gruppen ett minne och en energikick som kommer att bestå under många år.

Sofia Lilja är också moderator och konferencier.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta