Anders Magnusson

Skapa det liv du vill – Dumpa bagaget

Skapa det liv du vill – Dumpa bagaget! är ett föredrag som ger verktyg för livet. Genom att lära dig hur du kan försonas med dig själv och dina erfarenheter blir du fri att skapa det liv du vill.

Separationer, tillitsförluster, dödsfall och mycket annat. Livet är fullt av upp- och nedgångar. Samtidigt som vi lär oss mycket om hur vi skaffar oss saker, får vi lära oss förvånansvärt lite om hur vi kan hantera förluster och förändringar.  

Bristande kunskap om hur vi kan få läkning för att kunna gå vidare leder ofta till att vi fastnar i ett ältande, medvetet eller omedvetet, som tar både tid, energi och uppmärksamhet. Genom konkreta fungerande verktyg kan du lämna smärtan av det som hänt bakom dig för att leva din fulla potential här och nu.  

Under föredraget får du veta mer om:
• Mod till förändring
• Kraft till handling
• Nycklar till frihet
• Släpp dina inre hinder
• Konsten att förlåta

Föreläsaren 
- Anders Magnusson är elitidrottaren som fastande i missbruk och kriminalitet. För att vända sitt liv blev han civilekonom vid Handelshögskolan, men det var först när Anders år 1998 blev nykter och drogfri som förändringen skedde. Sedan dess har Anders vigt sitt liv åt egen personlig utveckling och att hjälpa andra.  


Sagt om föredraget:
"Ett uppfriskande och värmande föredrag!" "Hade aldrig kunnat ana att en föreläsning kunde vara så inspirerande och fullt av äkthet, glädje och skratt." "Härlig personlighet, medryckande och väldigt intressant." "Fick mig att tänka i andra banor. Upptäckte mycket mer inom mig än jag trodde fanns – och nu fick jag även ord på det jag känner."

Lyssna på Anders Magnusson

Dumpa bagaget!

Vill du bli inbjuden?
Anders har efter en dramatisk livsförändring ägnat över 20 år åt egen personlig utveckling och att hjälpa andra. Hans föreläsning ger dig verktyg för livet, så att du kan leva din fulla potential. Genom att lära dig hur du kan försonas med dig själv och dina erfarenheter blir du fri att skapa det liv du vill. https://www.talarforum.se/speakerimage/anders.magnusson/625/anders.magnusson.jpg 0

Information

Vilka slags möten engagerar du talare till?

Tack för din anmälan.

Vad roligt att du är intresserad av föreläsningen. Cirka en vecka innan föreläsningen hör vi av oss för att bekräfta din plats. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Pressbilder

Anders Magnusson

Liknande profiler

Personlig utveckling

Krishantering

Utbildande processledare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });