Hem > Personligheter > Ulf Karlsson

Ulf Karlsson

Professionell tränare av elitidrottare

Ulf Karlsson har tränat många olika typer av elitidrottsmän och han talar om ledarskap, coaching, motivation och drivkrafter för att vilja bli bäst. Andra ämnen handlar om livsstilsfrågor och friskvård.

Ulf Karlsson är professionell tränare av elitidrottare. Han har varit förbundskapten för svenska friidrottslandslaget, tränat ishockeylag, simhoppare, slalomåkare och seglare. Ulf har ett flertal gånger utnämnts till landets mest framgångsrike tränare. Själv har han också varit landslagsman i tiokamp och militär femkamp. Ulf har även varit egen företagare inom friskvård och hälsovård, militär och expertkommentator i TV. Han talar om ledarskap och coachning, motivation och drivkrafter, att jobba mot målsättningar och att utveckla högpresterande individer. Han talar även om livsstilsfrågor, friskvård, träningslära och här och där blandar han in idrottliga anekdoter.

Ulf Karlsson säger själv att han lärt sig genom fyrtio års erfarenhet, och att sunt förnuft utvecklat honom. Han är en stor humanist med en stark värdegrund baserad på att se andra människor för att få dem att känna sig både behövda och betydelsefulla. Han saknar egentligen akademisk utbildning, men har upprätthållit en tjänst som gästprofessor vid Göteborgs Universitet under två år. Han arbetar för närvarande som landslagschef för längdåkningen.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta