Ulf Karlsson

Ulf Karlsson

Professionell tränare av elitidrottare

Ulf Karlsson har tränat många olika typer av elitidrottsmän och han talar om ledarskap, coaching, motivation och drivkrafter för att vilja bli bäst. Andra ämnen handlar om livsstilsfrågor och friskvård.

Ulf Karlsson är professionell tränare av elitidrottare. Han har varit förbundskapten för svenska friidrottslandslaget, tränat ishockeylag, simhoppare, slalomåkare och seglare. Ulf har ett flertal gånger utnämnts till landets mest framgångsrike tränare. Själv har han också varit landslagsman i tiokamp och militär femkamp. Ulf har även varit egen företagare inom friskvård och hälsovård, militär och expertkommentator i TV. Han talar om ledarskap och coachning, motivation och drivkrafter, att jobba mot målsättningar och att utveckla högpresterande individer. Han talar även om livsstilsfrågor, friskvård, träningslära och här och där blandar han in idrottliga anekdoter.

Ulf Karlsson säger själv att han lärt sig genom fyrtio års erfarenhet, och att sunt förnuft utvecklat honom. Han är en stor humanist med en stark värdegrund baserad på att se andra människor för att få dem att känna sig både behövda och betydelsefulla. Han saknar egentligen akademisk utbildning, men har upprätthållit en tjänst som gästprofessor vid Göteborgs Universitet under två år. Han arbetar för närvarande som landslagschef för längdåkningen.

Pressbilder

Ulf Karlsson

Ulf Karlsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2