[INSTÄLLT] Speak for Change

En stor del av vårt dagliga arbete på Talarforum handlar om att utbilda, utveckla och inspirera privatpersoner och organisationer inom olika ämnen via alla föreläsare, utbildare och moderatorer som vi samarbetar med. Som en förlängning av vårt dagliga arbete att påverka har vi valt att starta konceptet Speak for Change – för allas lika värde. Detta är en del i arbetet mot ett jämlikt samhälle utan hot och hat samt ett försök att belysa frågan ytterligare. Vi hoppas att kunna påverka företag, organisationer och privatpersoner att arbeta med frågan om allas lika värde.

Har du frågor är du välkommen att kontakta info@talarforum.se

För allas lika värde

Alexandra Pascalidou

Författare, journalist och programledare som trots upprepade hot och hat kämpar för mänskliga rättigheter och allas lika värde.

Jan Scherman

Diversearbetare i media, debattör, producent tv-serien Länge Leve Demokratin och tidigare VD TV4.

Nisha Besara

Statsvetare, skribent och mycket efterfrågad moderator inom ämnen som jämställdhet och mångfald. Hon har lång erfarenhet inom politik och kultur.

Pär Johansson

Grundare av Glada Hudik-teatern där utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare agerar sida vid sida.

Christina Rickardsson

Född i en grotta, uppväxt i Brasiliens favelor och adopterad till Norrland. Föreläser om integration, mångfald och sin livsresa.

SaraClaes Schmidt

F.d. marknadschef som blev känd över landet när han ”kom ut” som transvestit. Föreläser om normer och fördomar.

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2