Sofia Norberg

Sofia Norberg

Känslor och ledarskap

Självinsikt är en livslång utmaning och samtidigt en utgångspunkt för utveckling.

Sofia brinner för att bidra till att ledare vågar driva verksamhet och påverka sin omgivning. Hon är civilingenjör i botten, men kunde inte hejda sitt engagemang för både chefer och ledare med andra befattningar. I fokus är alltid den potentiella förmågan att leda och utveckla medarbetare på ett mer medvetet och effektivt sätt.

Föreläsningarna ger verktyg och inspiration till ett tydligt, välbalanserat ledarskap. Utgångspunkten är att allas vårt behov av kärlek och uppskattning ibland skymmer sikten för ett klarsynt, effektivt och humant ledarskap. Kommunikationsanalys och konflikthantering är två ämnesområden som Sofia arbetar mer och mer med. Vad säger jag egentligen? Vad är mitt huvudbudskap? Framgår det av de ord jag väljer eller följer det bara med som en undertext eller kanske en blick. Vikten av att ansvara för det vi kommunicerar är en grundläggande förutsättning i samarbete och kanske särskilt i hantering av konflikter.

Karaktären på uppdrag varierar. Sofia har kunder bland stora och små företag, inom den offentliga sektorn och i skolan. Hon arbetar med föreläsningar och kick-offer. Hon har seminarier där föreläsning varvas med övningar och hon arbetar med ren coachning-handledning både individuellt och i grupp. Sofia trivs både med stor publik och samtal i enrum.

På scen beskrivs Sofia som kunnig, tydlig och engagerande. Hon beskriver svåra mänskliga betendemönster på ett sätt som är lätt att ta till sig. Sofia har en förmåga att sätta ord på tankar och svårigheter som är svåra att formulera. Tyngre ämnen blir tillgängliga och levande. Största allvar växlas med glada skratt. Sofia är skicklig på att prata om sina ämnen på ett fängslande sätt som skapar stor igenkänning med aha-upplevelser. Självinsikt är en livslång utmaning och samtidigt en utgångspunkt för utveckling.

Välkommen att fylla på verktygslådan med användbara förhållningssätt, metoder och redskap som kan underlätta ledarens vardag och skapa effektiv verksamhet och stor trivsel.

Pressbilder

Sofia Norberg

Sofia Norberg

Fotograf: Peter Knutson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2