Sara Sommerfeld

Sara Sommerfeld

Kommunikation via skådespelarteknik

Vill du bli tryggare, mer uttrycksfull och övertygande i din kommunikation?

Sara Sommerfeld är verksam som skådespelare sedan 1989. Guldbaggenominerad och tilldelad pris som Bästa kvinnliga skådespelare vid Nordiska Filmfestivalen i Haugesund. Sara har medverkat i ett 40-tal film- och TV-produktioner samt spelat ett 20-tal huvudroller på landets teatrar som t.ex Stockholms Stadsteater, Malmö Dramatiska teater och Göteborgs Stadsteater. Sara Sommerfeld är utbildad vid Teaterhögskolan i Göteborg 1997 – 2001 och vidareutbildad inom regi och manus vid bl.a. Stockholms Dramatiska Högskola och yrkeshögskolan Alma Manusutbildning. Hon debuterade som filmregissör 2015 med dokumentären Min farmor och förintelsen.

Sara Sommerfeld har de senaste decenierna arbetat med teater och film, och har över tio års yrkeserfarenhet av att träna näringslivschefer inom kommunikation via skådespelarteknik. En skådespelares arbete handlar om att vara autentisk, uttrycksfull och att nå fram med sitt budskap. Ovärderliga färdigheter för dina möten – både live och digitalt.

De redskap Sara lär ut får du användning för i din kommunikation till andra – vare sig det gäller en dragning inför en enskild person, en mindre grupp eller inför en större publik. Tekniken fungerar lika fint när du ska tala om finansiell eller teknisk data, som när du ska berätta om en omorganisation, medverka på ett seminarium eller vill engagera din personal i en fråga.

Interaktiva föreläsningar:
Sara föreläser om skådespelarteknik och hur dessa redskap kan användas i dina förberedelser inför presentationer och möten. Under föreläsningen erbjuds några deltagare att coachas live av Sara, vilket alla i publiken drar lärdomar av. Föreläsningen kan skräddarsys efter företagets specifika kommunikations-behov.

Individuell coachning:
Känner du stress inför din presentation? Ska du gå på arbetsintervju? Har du ett viktigt medarbetarsamtal? Sara hjälper dig att bygga upp texten och tränar dig i hur du på ett effektivt sätt förmedlar ditt budskap. Hon kan även agera motspelare så att du får öva på hur du besvarar mottagandet. Du får konkret feedback utifrån ditt behov.

Individuell coachning i grupp:
Om du vill träna mer allmänt på ditt sceniska uttryck och din kommunikation så skräddarsyr Sara program för dig och dina kollegor. Det är extra positivt att träna i grupp då du lär dig lika mycket av att iaktta övriga deltagare. Sara Sommerfeld förbereder ett antal övningar och träningen sker individuellt. Var och en av er utmanas och peppas med uppskattande feedback utifrån era enskilda behov.

Pressbilder

Sara Sommerfeld

Sara Sommerfeld

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2