Per Defalva
Fotograf: Knut Koivisto

Per Defalva

Digitalisering vs Verkligheten

Per Defalva har en lång erfarenhet som rådgivare i IT-strategiska frågor till många företag men också från interimsuppdrag i IT-chefsroller.

De senaste 6 åren har Per Defalva som CIO för PwC Sverige och som del av den globala IT-ledningen arbetat för att bygga upp IT förmågan kopplat till företagets ambitiösa satsning på digitalisering. Per skriver också löpande artiklar på LinkedIn kring olika perspektiv på digitaliseringen.

Om föredragen generellt:
Pers föredrag är bjuder på olika infallsvinklar kring ämnet digitalisering. (Hur ser vi på kostnader, hur skall vi organiseras oss, var kommer affärsutveckling in, vad är falsk digitalisering, hur hanterar vi fail-fast etc.) Även om föredragen berör IT så presenteras det på ett sätt som är lättförståligt även för de som är berörda av digitaliseringen men verkar utanför IT avdelningen, tex företagsledningen. Föredragen innehåller ofta historiska kopplingar till hur synen på IT har förändrats under 2000-talet men också hur olika modeord i perioder sätter strålkastarljuset på olika saker. Per blandar en lång praktisk erfarenhet kring som både Utvecklare, Management Konsult och CIO med en hel del humor, vilket brukar bidra till att föredragen är både uppskattade och engagerande.

Om föredraget Digitalisering vs Verkligheten:
Digitalisering vs Verkligheten är ett föredrag med dels en historisk betraktelse om hur vår syn på IT har förändrats de senaste åren och paralleller till hypen i början av 2000-talet. Men också om vad vi behöver göra för att kunna ta våra digitala ambitioner till handling. Per beskriver fem områden som han ser som speciellt viktiga för att lyckas få ut ett konkret värde av digitaliseringen

Pressbilder

Per Defalva

Per Defalva

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2