Inspirationsbrev December 2017

Rösta på din favorit i Talang

Nu kan du titta på bidragen och rösta på din favorit i Talarforum Talang. Vi kommer löpande att lägga upp bidrag som kommer in. Vill du också ansöka är det hög tid att göra det nu!

»Läs hela artikeln...

Anna Bennich Karlstedt - Jul, jul, strålande, stressiga jul

Nu tändas tusen juleljus och frid vi har i stugan. Eller har vi det? Studier visar att december upplevs som den mest stressiga månaden på året. Många känner stress över alla extra göromål som hamnar på listan, utöver allt som redan finns där i vanliga fall. Andra känner oro och stress över ekonomin. Santa Claus is coming to town och det är dyrt som tusan. Experten ger dig råd om hur du kan hantera julstressen.

»Läs hela artikeln...

Vår julgåva till Friends

Som en del i vårt arbete att sprida kunskap och förändringar har vi i år valt att skänka pengar och stödja Friends. Friends och Talarforum står båda för att sprida kunskap och utbildning för att skapa förändring i samhället. Friends är en icke-vinstdrivande organisation som arbetar långsiktigt mot mobbning och diskriminering genom utbildning, rådgivning och opinionsbildning till både skolor och idrottsföreningar i hela landet, det är något vi står bakom och stödjer.

»Läs hela artikeln...

Här är årets jury för Talarforum Talang

Årets framstående jury i Talarforum Talang är några av Sveriges absolut främsta föreläsare med lång och bred erfarenhet av att nå ut med sitt budskap till olika sorters publik. Läs mer...

»Läs hela artikeln...

Ashkan Fardost - Alla har missförstått Digitaliseringen

Ashkan Fardost är forskare inom digitalisering och entreprenör och menar att de flesta av oss har missförstått hela poängen med digitalisering. Många som använder ordet digitalisering pratar egentligen om “digitisering”: att ta en analog process och förvandla den till ettor och nollor. Det slutar ofta med att man gör en app, startar marknadsföringskampanjer på Facebook och lanserar ett VR-projekt. Samma gamla data, men i digitalt format. Men digitalisering är något helt annat, nämligen att man tar hänsyn till hur mänskligt beteende förändras av digital teknologi och internet. Digitalisering handlar med andra ord om hur digital teknologi och internet revolutionerar hur människor vill bo, jobba, leva, skapa och förverkliga sina drömmar. Med sina erfarenheter de senaste 15 åren belyser han den ofta bortglömda länken mellan hur teknologi påverkar mänskligt beteende och hur dessa insikter kan bli en grund till din nya affärsmodell.

När: Tor 25 jan Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Hotel Marina Plaza, Kungstorget 6, Helsingborg

»Mer information och anmälan...

Katarina Blom - Lycka på fullt allvar

Katarina Blom är psykolog och har skrivit boken Lycka på fullt allvar – en introduktion till positiv psykologi. På hennes föreläsning får deltagarna prova på konkreta övningar för ökat välmående. Föreläsningarna innehåller även principer för beteendeförändring och knep för att lättare skapa förändring i vardagen.

När: Fre 26 jan Frukost 07.15 föreläsning 7.45-8.45
Var: Elite Hotel Mimer, Kungsgatan 75, Umeå

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2