Inspirationsbrev Juni 2015

Cheferna blir arbetslösa - ersätts med dataprogram

Allt oftare ser vi i tidningsartiklar och vetenskaps- och nyhetsprogram på TV hur vi står inför ett paradigmskifte på arbetsmarknaden. Robotar tar över tillverkningsindustrin samtidigt som internet och mjukvara kommer att ta över många tjänstemannajobb. De enda som verkar klara från att bli bortgallrade är cheferna. Tills nu. I en artikel i Harvard Business Review berättar Devin Fidler om dataprogrammet iCEO - som han och det oberoende och icke vinstdrivande Institute for the Future (IFTF) har tagit fram- vilket kan komma att göra cheferna arbetslösa.

»Läs hela artikeln...

Siavosh Derakhti - Från IG till möte med Obama – Lyssna på Siavosh Sommarprogram i P1

Siavosh Derakhti är grundare av nätverket Unga mot antisemitism och främlingsfientlighet. Han blev mottagare av det allra första Raoul Wallenbergpriset 2013 och fick efter ett personligt önskemål från Barack Obama ett enskilt möte med den amerikanske presidenten under Sverigebesöket 2014. Nu debuterar han som sommarvärd - måndag 22 juni kl. 13.

»Läs hela artikeln...

Anders Sorman-Nilsson - 2015 det sömlösa året - då butiken, appen och webben talar samma språk

Anders Sörman-Nilsson är en internationellt hyllad futurist. Anders är författare till den uppmärksammade boken ”Digilogue”, som innehåller strategier och verktyg för att hjälpa dig att skapa värde till de digitala sinnena, när du ansluter med analoga hjärtan. Hans motto går som en röd tråd genom hans föreläsningar, böcker och artiklar: ”Förändring bryr sig inte om du gillar den eller ej. Den kommer ske utan din tillåtelse”.
Här skriver Anders om hur företag måste skapa ”sömlösa” övergångar mellan markanadsförings- och säljkanalerna.

»Läs hela artikeln...

Almedalsveckan 2015

Förra årets Almedalsvecka hade 30 000 besökare och innehöll över 3500 programpunkter. Almedalen kommer även i år att bli en kokande kittel av politiker, beslutsfattare och journalister så konkurrensen för att göra sin röst hörd kommer att vara stenhård. Vi på Talarforum har många års erfarenhet av att göra möten speciella, allt från paneldebatter till mingelunderhållning. Det är de små detaljerna som kan vara skillnaden som behövs för att sticka ut och höras i mängden.

»Läs hela artikeln...

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2