Inspirationsbrev Januari 2011

Årets talare 2010: Jörgen Oom!

Psykologen och föreläsaren Jörgen Oom har utsetts till Årets talare av Talarforum. Han får utmärkelsen för sin unika förmåga att engagera, roa och motivera sin publik till framgångsrik förändring.

Motivering: Utrustad med humor och retorik i världsklass lyckas Jörgen Oom som ingen annan engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje, engagemang, initiativförmåga och inte minst att känna stolthet över sig själv, sina kollegor och företaget. Under 2010 har han lyckats med konststycket att ytterligare höja sina redan enastående föreläsningsbetyg. Jörgen talar lika mycket till hjärtat som till hjärnan, han roar, inspirerar och lämnar ingen oberörd.

»Årets talare 2010 - Jörgen Oom

Anna Dyhre: "Är du en attraktiv arbetsgivare?"

Med 1,6 miljoner pensionärer inom 10 år, enligt Arbetsförmedlingens senaste prognos, vet vi att det kommer uppstå brist på kompetenta medarbetare inom många sektorer – då gäller det att vara attraktiv! Vad vill ni lägga i ert varumärke som arbetsgivare? Hur ska detta kommuniceras och till vem?.

»Läs hela artikeln här

Fem frågor till entreprenören Mai-Li Hammargren

Hallå där Mai-Li Hammargren, entreprenören bakom klockföretaget Mutewatch. Hur skulle du beskriva dig själv?
Jag tror att jag är lite som en social kameleont. Beteckningen "ung kvinnlig entreprenör" kanske är mest mitt i prick nu då vårt startup-företag Mutewatch är på uppgång. Annars skulle jag nog bli kallad Handelsstudent. Vissa kallar mig för "den vita afrikanen" på grund av mitt blonda afro!

»Läs hela artikeln här

Från Utbildningsavdelningen presenterar vi Linda Nederberg

Från Överlevarlandet till Livslevarlandet
Vi är alla vår egen ledare och väljer våra liv, medvetet eller omedvetet. Vi väljer stress eller balans, missnöje eller nöjdhet. Det är svårt att bryta mönster men i detta eftermiddagsseminarium med Linda Nederberg får vi hjälp att hitta våra egna svar. OBS! Prova-på-pris!

»Klicka här för att läsa mer och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2