Inspirationsbrev Juni 2010

Edna Eriksson: "Mångfald 2.0 - what you see is NOT what you get!"

I början av nittiotalet - då demonstrationer kring Karl XII rasade och Lasermannens fantombild prydde tidningarna försökte de som ville verka för något annat engagera sig. Jag satt då i en statlig kommitté som hette Ungdom mot Rasism. Det var jag, Alexandra Pascalidou och Dogge i Latin Kings bland många andra. I Sverige sneglade man på England och USA där de länge levt i mångkulturella samhällen. Vad kunde vi lära från dem? Om rasister menade att invandrare var en belastning och kriminella kanske antirasisterna kunde övertyga genom att säga att invandrare istället var kreativa och lönsamma?

»Läs hela artikeln))

Peace & Love – 6 dagar av kärlek, budskap och musik

2009 blev Peace & Love Sveriges största festival någonsin. Med sin stora musikaliska bredd och fokus på föreläsningar, debatter, poesi, dans och nycirkus lockades över 37 000 besökare per dag till Borlänge. I år pågår Peace & Love mellan 28 juni – 3 juli och stoltserar med ett digert program, över 150 artister så som Jay-Z, Lily Allen, Patti Smith, Kent, The Kooks, Them Crooked Vultures, John Fogerty, Alice in Chains och Mando Diao samsas med talare som Jan Eliasson, Marcus Birro, Magnus Lindkvist, Jonas Hassen Khemiri m.fl

»Läs hela artikeln...))

Magnus Lindkvist: "Långsiktig strategi vid snabba förändringar"

Varje generation vill tro att de lever i en unik tidsålder och att saker aldrig varit snabbare, större, farligare och mer annorlunda än nu. Vi kan vara den första generationen som faktiskt har rätt - inte för att det dykt upp fler hot eller möjligheter, utan för att konsekvenserna blir så mycket större i en sammankopplad värld. Se bara på den explosiva tillväxten för teknologiska varumärken såsom iPhone, Twitter och Facebook. Eller de katastrofala följderna runt om i världen efter Lehman Brothers kollaps 2008.

»Läs hela artikeln...))

Olof Röhlander: "Bruce Lee-metoden Ett golftips för golfare och icke-golfare"

I boken Det blir alltid som man tänkt sig (Forum Förlag) lär Olof Röhlander dig hur du blir bäst när det gäller. Du får tekniker för att öka din koncentrationsförmåga under tentan, tro mer på dig själv i arbetssituationer och öka din motivation att ta tag i disken hemma. Du får inspiration att sätta upp nya mål och övervinna svårigheter, du lär dig metoder för att våga ta emot beröm och skaka av dig kritik. Tuffa utmaningar blir inte längre något att undvika utan ett sätt att växa som människa.

»Läs hela artikeln...))

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet))

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2