Peace & Love 2010

28 juni till 3 juli - 6 dagar av kärlek, budskap och musik

Sveriges största festival

2009 blev Peace & Love Sveriges största festival någonsin. Med sin stora musikaliska bredd och fokus på föreläsningar, debatter, poesi, dans och nycirkus lockades över 37 000 besökare per dag till Borlänge.

I år pågår Peace & Love mellan 28 juni – 3 juli och stoltserar med ett digert program, över 150 artister så som Jay-Z, Lily Allen, Patti Smith, Kent, The Kooks, Them Crooked Vultures, John Fogerty, Alice in Chains och Mando Diao samsas med talare som Jan Eliasson, Marcus Birro, Magnus Lindkvist, Jonas Hassen Khemiri m.fl

Mer än en festival

Visionen är att åstadkomma något mer än att arrangera en vanlig festival. Arrangören ser Peace & Love som något betydligt större och viktigare än så. Tanken är att Peace & Love-veckan, med forum och festival, ska finnas till som en årligen återkommande mötesplats för människor i alla åldrar och av alla kulturer och nationaliteter.

Peace & Love Forum

Precis som tidigare år har Talarforum hjälpt festivalen att ta fram rätt talare och debattdeltagare.

Kerstin Årre, ordförande i Peace & Love:
”Peace & Love Forum har blivit en allt större och viktigare del av festivalen. Vi behövde därför en samarbetspartner för våra debatter och föreläsningar som kunde förmedla talare med anknytning till vårt budskap om mångfald, gemenskap och förståelse. När vi valde Talarforum som förmedlare fick vi kunskap och engagemang och Talarforum har gett oss en väldigt bra grupp talare utifrån årets tema, Frihet.”

Peace & Love pågår 28 juni – 3 juli.
Mer info om festivalen: http://www.peaceandlove.nu

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2