Hem > Personligheter > Lena Friblick

Lena Friblick

Programledare i TV - Arbetar även som moderator

Lena Friblick har över tio års erfarenhet av radio och TV och arbetar ofta som moderator.

Lena Friblick är journalist och författare verksam i Malmö. Lena har arbetat femton år på Sveriges Radio och TV4 bl.a. som programledare för Nyhetsmorgon. Sedan 2008 driver hon företaget Xenofilia vars mål är att bidra till ett socialt hållbart samhälle genom ord, bild och handling. Lena står bakom bl.a. Kryddor från Rosengård och Minnenas arv. I Minnenas arv har Xenofilia utvecklat en digital plattform för skolor att jobba mot antisemitism och rasism. Xenofilia driver tillsammans med bl.a. Göteborg och Malmö stad och SLU Sveriges största stadsodlingsprojekt Stadsbruk där man genom kommersiell odling i staden bidrar till en grön, attraktiv stad samt arbetstillfällen.

Lena är en flitigt använd moderator och har haft ett flertal uppdrag under tex Almedalen. Fokusområden är social hållbarhet, innovationer, mångfald, skolor och regional utveckling. Som moderator är Lena Friblick känd för att alltid vara väl förberedd och påläst om såväl deltagarna som ämnet.

Xenofilia är som första skandinaviska företag representerat i FN:s global compact som världsledande exempel på sociala entreprenörer.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta