Hem > Personligheter > Leif Edvinsson

Leif Edvinsson

Världens förste professor i intellektuellt kapital

Leif Edvinsson är professor i Lund, författare med en omfattande näringslivsbakgrund. Han har även bland annat varit rådgivare år regeringen och FN

Leif Edvinsson är innehavare av världens första professur i "Intellektuellt kapital" vid Lunds Universitet, inspiratör och vd för Universal Networking Intellectual Capital. Tidigare ansvarig för "Human Resources and Intellectual Capital" på Skandia och ansvarig för träning och rekrytering på SEB samt vd och styrelseordförande för konsultföretaget Consultus.

Författare och talare som bland sina ämnen har det intellektuella kapitalet, kunskap och lärande samt Corporate Longitude (värdet av det mänskliga och intellektuella kapitalet).

Leif Edvinsson är en av världens ledande experter på intellektuellt kapital, och en av nyckelpersonerna som skapade detta begrepp. Han har genom sina banbrytande åsikter om organisationernas mjukvara, anlitats som rådgivare åt den svenska regeringen för landets tjänsteexport. Han har även arbetat som speciell rådgivare åt FN: s Handelscentrum och han var en av grundarna av Tjänsteförbundet (numera integrerat i Svenskt Näringsliv).

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta