Hem > Personligheter > Jonas Vedsmand

Jonas Vedsmand

Kultur slår strategi - Viljan slår allt

Jonas Vedsmand, med mångårig erfarenhet inom företagsledning i internationella och nationella företag guidar oss genom en djungel av utmaningar inom kultur och organisation.

Jonas Vedsmand är sjökapten i grunden och har arbetat som sjökapten till sjöss över hela världen. Jonas är också entreprenör och har flera företag bakom sig. Under flera år arbetade han åt asiatiska företag och var baserad i Hong Kong. De senaste åren har Jonas arbetat som Marknadsdirektör i statliga Sjöfartsverket. Jonas har även en bakgrund inom idrotten och ishockeyn där han förutom sin egen spelarkarriär har coachat ungdoms- och juniorlag till framgång.

Jonas Vedsmand, med mångårig erfarenhet inom företagsledning i internationella och nationella företag guidar oss genom en djungel av utmaningar inom kultur och organisation, utmaningar som alla bär på fantastiska möjligheter till att skapa framgångsrika organisationer. Jobba med kulturer och i förändringsarbeten.

Genom att inse att viljan är den största drivkraften och att viljan måste finnas hos alla som är inblandade kan man med hjälp av verktyg skapa framgångsrikt förändringsarbete. Förankringsprocessen är den enskilt största insatsen och garantin för att leverera resultat. Den mänskliga faktorn är också framgångsfaktorn då det alltid kommer att vara människan som gör skillnaden.

Jonas Vedsmand ger i sina föreläsningar, seminarier och utbildningar exempel på egna lyckade projekt kan på ett coachande sätt ge verktyg till deltagarna att nyttja i sitt eget arbete.

Jonas föreläser under rubriker såsom; Skapa ditt eget vinnande lag!, Arbeta med kulturen!, Förändringsarbete med leveransgaranti.

Jonas har använts flitigt i media sammanhang som expert i sjöfartsfrågor. Jonas Vedsmand är även personen bakom "STM" sea traffic management, ett system som skapar en säkrare och effektivare sjöfart.

Jonas föreläser både på svenska och engelska.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta