Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

John Steinberg
Fotograf: Michael Steinberg

John Steinberg

Pedagogik och ledarskap

John Steinberg är Fil dr i pedagogik och föreläser och utbildar inom bland annat pedagogik, ledarskap, samtalsmetodik. Han var tidigare lektor i pedagogik vid Högskolan i Örebro och har över 30 års erfarenhet som konsult och kursledare.

Kärt barn har många namn. John Steinberg kallas bland annat för "Pedagogdoktorn" och "Dr John". Det första namnet kommer från rubriken som användes på en serie krönikor i tidningen Personal. Under tre år skrev han om pedagogik i tidningen samt senare i Personal & Ledarskap. "Dr John" var titeln på ett TV-program från Utbildningsradion där han var programledare.

John är fil dr i pedagogik (Uppsala universitet, 1976) med skolan och inlärning som sitt speciella intresseområde. John kommer ursprungligen från USA där han först läste historia och sedan pedagogik. John har bland annat arbetat som rektor och har även under en period varit förtroendevald i Örebro kommun. Han har publicerat drygt 47 böcker och åtskilliga krönikor om inlärning, påverkan, värderingar och kommunikation. John har en unik förmåga att engagera sina grupper med sina interaktiva metoder. Han gör det som få kursledare gör, han demonstrerar sina metoder live, med korttidscoaching och intervjumetoder.

John Steinbergs föredrag och kurser är mycket interaktiva. Han älskar stora grupper och är bra på att knyta ihop teori med praktiska exempel. Han är en praktisk, vardagsnära teoretiker och utvecklingsoptimist. Det finns mycket att göra för att göra vår värld ännu mer uppmuntrande. Hans kurser och föredrag har som syfte att främja diskussion om utveckling och känslan att man kan påverka sitt eget liv och sin egen arbetssituation.

Pressbilder

John Steinberg

John Steinberg

Fotograf: Michael Steinberg

Kommunikation & Bemötande

Ledarskap

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2