Helen Olofsson
Fotograf: Mia Möllberg

Helen Olofsson

Inspirerande musik till fest och företagsevent

Helen Olofsson är känd för sitt enorma engagemang, sin musikalitet, sin smittande energi och sitt lekfulla sätt att med spännande material i fräscha arrangemang sätta individen i fokus och låta denne hitta sin egen röst och sitt uttryckssätt.

Helen Olofsson är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan och är en av Sveriges mest rutinerade sångerskor. Känd för sin fantastiska röst, musikalitet och genrebredd. Oavsett om ni är 10 eller 1000 medarbetare, skapar Helen Olofssons event en gemensam plattform där man inkluderas i ett sammanhang som bidrar till skratt, engagemang och fokusering. Som sångpedagog hyllas Helen flitigt, bland annat av 2014 års Idoljury med Anders Bagge i spetsen.

Paket nr 1 - Happy Break:/Energibomb:
Helen lär er sjunga stämmor på 20 minuter! Ett uppfriskande avbrott med spännande twist. I paketet ingår pianist och möjligheter till inspelning.

Paket nr 2 - Utmaningen:
Musikquiz och introtävling med stämsång! Helen lär er sjunga i kör och tillsammans med pianisten tävlar vi oss igenom 10 olika genrer på 1 timme!

Paket nr 3 - Gospel med Soul: 2 timmars härlig körsångsworkshop tillsammans med pianist. Helen lär er sjunga stämmor och behärska rösten, andningen och mycket mer. Vi sjunger 2-3 låtar och spelar in materialet om så önskas.

Paket nr 4 - Körsång med mingel:
Helen lär er sjunga stämsång i nya fräscha arrangemang speciellt anpassade för ert företag. Tema: Gospel, country, funk, pop, jazz, rock, schlager, soul och r&b. Pass om 3.5 timmar med roliga och intressanta övningar för både rösten, andningen och kroppen. Till kvällen bjuder pianisten och Helen på mingelmusik och spännande pop/ups under middagen.

Paket nr 5 - Körduellen:
Gruppen delas upp i 2 eller tre körer med var sin körledare. Helen inleder passet med spännande uppvärmning för rösten med samtliga medarbetare. Därefter övar varje grupp med sin respektive körledare för att mötas i en rafflande duell med olika tävlingsmoment under aktiviteten.

Paket nr 6 - Körduellen extra allt:
Gruppen delas upp i 2 eller tre körer med var sin körledare. Helen inleder passet med spännande uppvärmning för rösten med samtliga medarbetare. Därefter övar varje grupp med sin respektive körledare för att mötas i en rafflande duell med olika tävlingsmoment under aktiviteten. Stockholm Soul Band kompar till kören/körerna under den sista repetitionstimmen. Bandet spelar till festen efter middagen (2×30 min) och inleder festligheterna med minelmusik

Pressbilder

Helen Olofsson

Helen Olofsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2