Hem > Personligheter > Fredrik Svensson

Fredrik Svensson

Framtid och kreativitet

Fredrik Svensson är en mycket uppskattad talare och författare inom bland annat framtid och kreativitet. Han har bland annat fått pris som "Årets förnyare av svenskt arbetsliv" och "Årets Stockholmare".

Fredrik är en person med bred bakgrund från försvaret som yrkesofficer, entreprenör i IT-branschen och som rektor för en grundskola i Botkyrka. Han fick priset som "Årets Stockholmare" då han som rektor i Botkyrka lyckades vända en skola i kris till en populär kommunal skola. Fredriks bakgrund har präglats av förändring och nyfikenhet att pröva nya saker. Hans föredrag handlar om engagemang, motivation, kreativitet, innovation, entreprenörskap, men framförallt om hur man bryter sina invanda mönster i organisationen.

Han håller inspirerande föredrag inom följande områden; kreativitet, framtid, ledarskap och chefskap, förändring, lärande, arbetsmarknad, entreprenörskap och globaliseringens påverkan på den yngre generationen. Han föreläser även under rubriker som till exempel: "Tänk Om", "Bryt mönstret eller gå under" och "Framtidskompetenser".

Om Fredrik Svenssons föreläsningar: "Fredrik är något så ovanligt som en talare som både vet vad han pratar om, hur man talar om det och hur man talar så att folk tycker att det är roligt att lyssna. Kan det vara för att han har en bakgrund som rektor på ett högstadium? - kan man få en 15-åring att lyssna intresserat klarar man allt." /Fredrik Härén, Föreläsare och författare

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta