David Knutsson

David Knutsson

Vad är problemet?

Han tar scenen som sin egen och använder sin röst, kropp och språk för att sprida inspiration. Spontan och glad person kan publiken räkna med och framförallt någon som skapar en aktiv publik.

David tar uppdrag som som moderator, konferencier, programledare och presentationsteknik-coach. Han brinner för att leverera Ditt budskap och har en röd tråd genom hela eventet. År 2016 erhöll David utmärkelsen "Årets inspiratör".

David Knutsson har stor erfarenhet av att leda events och andra tillställningar. David har producerat flera internationella framträdanden för bolag inom näringslivet. Han har intervjuat världsartister och sportprofiler samt inspirerat tusentals människor inom B2B-sektorn.

Han föreläser också om hur du som företagare skapar en komplett produktlansering. Genom hans tre enkla steg kan ni göra en komplicerad process överskådlig för alla, vilket leder till att investeringen betalar sig snabbare och allt med ett stor leende på läpparna.

Vad betyder det egentligen att lansera något? En företagsvision, ett mål, en tjänst, en marknadsföringskampanj eller en helt ny produkt. Hur vet jag att det jag tänker lansera kan tas emot av mottagaren och kan vi internt berätta kundvärdet på ett smittande sätt? Varför misslyckas över 70% av alla lanseringar på grund av 40 olika anledningar? Vad måste jag tänka på? Det handlar om när silos överbryggas, det handlar om när avdelningar samarbetar och det handlar om när kundens intresse alltid kommer först.

David Knutsson använder sig av egenupplevda historier. Exempel som genererar skratt. Attiraljer som stödjer historien och använder både digitalmedia och de underbara blädderblocken. Föreläsningen kan anpassas till kunden i längd samt även om man vill ha den med eller utan en workshops del.

Sagt om David;

David var moderator under mässan "Möten & Events" i Göteborg. Det är svårt att moderera på mässor då scenen oftast är integrerad i mässgolvet, ljudet studsar, mycket liv runt omkring och det är svårt att höra sig själv. Men David fixade det galant, påläst, punktlig, proffsig, gav feedback och lockade till skratt. Precis som en bra moderator ska vara. Det kändes tryggt för oss som arrangörer, våra föreläsare uppskattade David enormt samt att besökarna fick en fantastisk publikupplevelse. Vi kommer anlita David igen! - Amy Närenborn - Easyfairs

Tack David Knutsson för en inspirerande morgon om hur storytelling kan användas för att öka försäljningen och skapa trognare kunder - Linus Wennerström - Frramtidsmedia AB

https://www.youtube.com/watch?v=wwsNMdSGD7s&t=1s

Pressbilder

David Knutsson

David Knutsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2