Christina Nilsson

Vad är ditt uttryck för ett bättre intryck?

Christina Nilsson är en uppskattad livsstilsinspiratör och anlitas som föreläsare, kursledare, konferencier och moderator. Som rutinerad programledare/producent, från bl.a TV4 Skåne och MalmöTV, leder hon allt från tuffa debatter till glammiga galor.

Christina Nilsson är känd från TV-programmet "Skånefruar" på Kanal 5, där man kunde följa hennes äventyr och verksamhet. Christina är även 2,6-ambassadör i hälsoorganisationen 1,6 & 2,6 miljonerklubben och har bred kompetens inom hälso- och samhällsfrågor som är ett starkt fundament. Sociala medier har Christina stor kompetens inom och utvecklar organisationers digitala närvaro. Webb-TV producent och mediaträning är några uppdrag.

Som moderator guidar hon tryggt igenom internetdjungeln tillsammans med de ledande proffsen. Hon leder debatter och besvarar frågor inom modern kommunikationsteknik m.m. Hälsa för kropp & själ och personlig utveckling brinner hon brinner för samt bl.a. hur man förenar och balanserar inre och yttre livsstil. Be Younique är ledorden!

Christina medverkar regelbundet i media för intervjuer om hälsa/livsstil/inspiration men även om entreprenörsskap och kvinnligt ledarskap. Hennes engagemang är stort i affärsnätverk och entreprenörsprogram där hon föreläser och bjuder på sin erfarenhet. Egenskaper som noggrann, lyhörd, trygg, snabbtänkt, behaglig, rolig och vältalig. Christina är omtyckt för sin fingertoppskänsla att lugnt och flexibelt hantera diverse situationer. Att vara lättsam med ett djup samt att hon berör med både hjärta och hjärna.

FÖRELÄSNING - Vad är ditt uttryck för ett bättre intryck?: Tänk att munnen förmedlar ett och kroppen något annat! Alla vill nå fram med sitt budskap och uppfattas som trovärdiga. Då är det viktigt att ha kännedom om sitt signalsystem och kommunikation/kroppsspråk. Föreläsningen är uppskattad då den innehåller upplevelsebaserade övningar som direkt kan praktiseras. Den bjuder på igenkännande skratt, leder till eftertanke och inspirerar till handling som ökar trovärdighet, målmedvetenhet, självförtroende och leder till bättre affärsrelationer. Christina delar med sig av erfarenhet från TV, över 20 år på scen och 10 år som kursledare.

WORKSHOP - Chakra Balance Dance är utvecklat av Christina sedan 2004. En kombination av Ayur vedisk kunskap och ett modernt coachande förhållningssätt som tillsammans skapar värdefulla, stärkande livsbudskap. Med inspirerande instruktioner till medryckande musik får man en spännande, välgörande och unik upplevelse. Förankrar även budskapen i föreläsningen om kropps- och självmedvetenhet. En förening mellan öst- och västerländska filosofier med både energikick/avslappning. Alla kan delta oavsett erfarenhet och fysisk förmåga. Bokas till: Kick-off, friskvårdsdag, teambuilding, mässor och utmärkt som energikick till konferens.

"Tack Christina för ett enastående uppträdande på Internetdagen! Du gav mer än vi någonsin förväntat oss, en naturlig talang på scenen! Bästa moderator någonsin, kunde inte bli bättre!" - David Klein, VD Ilector Utbildning - Medie Events

"Tack fina Christina Nilsson för underbar inspiration, så taggad att även prova Chakra Balance Dance oxå!!" - Lillemor Krzeminski, Skincare

Aktivitetsledare

Ekonomi

Massmedia