Catarina Breitfeld

Catarina Breitfeld

Föreläsare, kommunikationsexpert och moderator

Catarina Breitfeld hjälper er med att få er kommunikation och ert ledarskap att lyfta. Utmana er själva och er arbetsplats på ett lustfyllt sätt och verkligen få bestående resultat!

Under tio år kunde vi se Catarina som programpresentatör på SVT, där hon guidade oss tv-tittare genom kvällens program. Innan det arbetade hon under många år som skådespelerska och regissör samt som Teaterchef på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Catarina är också utbildad journalist, kommunikatör och ICC-certifierad coach. Med sin bakgrund som är hon van vid att göra engagerande intervjuer, noggrann research och snabbt hitta den röda tråden.

Catarinas ämnen är välfungerande Kommunikation, Presentation och Kommunikativt ledarskap. Ämnen som hon känner starkt för då hon menar att vi alla, med lite hjälp, kan nå fram till varandra på ett bättre sätt och genom det nå stora resultat. Både vad det gäller välmående, relationer och effektivitet.

I sina föreläsningar och utbildningar delar Catarina med sig av sin breda kompetens och alla de olika kommunikationsverktyg och erfarenheter som hon har samlat på sig genom sina olika yrkesroller. Hon har en stor förståelse för hur det är att vara ny som ledare eller nervositeten vi kan känna när vi ska hålla en viktig presentation på jobbet. Catarina vet också hur det går att göra den där presentationen på ett så tryggt och lustfyllt sätt som möjligt eller hur du som ledare snabbt kan skapa förtroende och goda relationer. Med mycket lyhördhet och värme sätter Catarina en ära i att se varje deltagare och locka fram den bästa versionen ur var och en.

Exempel på föreläsningar:

Expansivt Ledarskap

  • Vill du få mer engagemang och energi i din kommunikation?
  • Vill du känna dig trygg i utmanande samtal som rör feedback och konflikthantering?
  • Vill du vara en ledare som utvecklas med dina medarbetare?

Framgångsrikt ledarskap idag handlar mycket om kommunikation. Som ledare vill du ha engagerade och motiverade medarbetare. Mycket hänger på hur du förmedlar dina budskap, hur du presenterar idéer och informerar om förändring och utveckling. Och också hur du möter dina kollegor i samtal. Både de coachande och de mer utmanande.

Föreläsningen Expansivt Ledarskap tar ett helhetsgrepp om din kommunikation som ledare.

Expansiv Kommunikation
Kan du via din kommunikation få både andra och dig själv att växa och må bra? Absolut! I den här föreläsningen pratar vi om pratet som når fram och skapar goda relationer till andra.

Hur du genom att skruva på dina frågor och ditt lyssnande kan skapa tillit och mer engagemang.

Och hur du går från att tycka att presentationer är ett nödvändigt ont, kanske till och nära-döden-upplevelser– till att se fram emot att ta plats med dina budskap och bjuda på din inre storyteller.

Här får du tipsen, trixen och de konkreta verktygen som du direkt kan plocka in i dina samtal, möten och presentationer och lyfta dem till nya höjder.


Sagt om Catarina:
"Jag måste säga att det var den bästa kursen i presentationsteknik jag någonsin gått på, och jag har gått på många genom åren. Det var SÅ inspirerande och bra, att man lyssnade och deltog uppmärksamt HELA tiden. Alla som var med tyckte det var jättebra. Högsta betyg" Gunilla Cederberg, Trade Finance Adviser, Nordea

"Så sjukt bra. Catarina guldbra!!!!! Inte bara kommunikation utan även om lärande, ledarskap, personlighet och att leda andra. Impad av Catarinas pondus och karisma. Mats Erlandsson, Avdelningschef Cross Functional Services, It-avdelningen ICA

"Stort TACK för en excellent utbildning! En av de bästa jag någonsin gått på måste jag helt ärligt säga! Jag kommer varmt rekommendera kursen samt dig som kursledare/föreläsare." Malin Brant-Lundin, Marketing & Communication Manager at KONE AB

"Catarina är en fantastisk utbildare och föreläsare! Hon är enormt engagerad och inspirerande och samtidigt väldigt kunnig och pedagogisk - en perfekt kombination!" Deltagare Presentationsteknik, Transdev

Moderator:
Catarina har under många år arbetat som moderator och programledare. Hennes journalistiska erfarenhet, scennärvaro och genuina nyfikenhet på de människor hon möter på scenen har gjort att hon fått omdömen som:

"Vi har anlitat Catarina som moderator till några av våra större temakonferenser inom ekonomiområdet. Catarina är ambitiös, lyhörd och sätter sig snabbt in i nya ämnen. Hon har en fantastiskt positiv utstrålning som smittar av sig. Som moderator skapade hon en bra röd tråd under dagarna och en väldigt god stämning bland deltagarna. Vi hoppas att få anlita henne fler gånger i framtiden och vi ger gärna Catarina våra bästa rekommendationer. " Sandra Nistell, Projektledare på Företagsuniversitetet

"Catarina har varit konferencier på 4goods scen och gjort ett flertal intervjuer med våra inspiratörer och vi tycker att hon är underbar att jobba med, sätter sig snabbt in i projekt, är en duktig journalist och någon vi varmt kan rekommendera!" Marie Thorslund 4good

"Vi är jättenöjda med Catarinas engagemang i vårt 100 års jubileum här i Vedum. Vi har fått en mängd positiva kommentarer från kunder, leverantörer och våra medarbetare som alla säger att de tyckte hon var superproffsig som moderator! Påläst och nyfiken, hon förstod sammanhanget och ställde väldigt bra följdfrågor så det blev en intressant dialog på scenen. Lätt och tydlig att lyssna på, helt enkelt kanon, rakt igenom. Vi skulle gärna anlita henne igen och rekommenderar henne gärna till liknande uppdrag."
Magnus Efraimsson, VD Vedum Kök & Bad om "Vedum100 år-dagen"

Pressbilder

Catarina Breitfeld

Catarina Breitfeld

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2