Björn Hedensjö

Björn Hedensjö

Författare, psykolog och sömndoktor

Björn Hedensjö är journalist och författare. Hans debutbok "En perfekt natt" är en bok för folk som sover, inte sover, eller känner någon som gör något av det.

Med hjälp av världsledande sömnforskare och de senaste rönen har Björn Hedensjö skrivit den bok om sömn som saknats på området; en bok som ställer fler frågor än de du hittar i vanliga självhjälpsböcker.

Efter att ha jobbat en längre tid på Dagens Nyheter och Dagens Industri sadlade Björn om för att inrikta sig på psykologi. Han är även ofta ute och pratar om sömn och hur bra sömn är minst lika viktigt som att äta och träna rätt.

Exempel på föreläsningar:
Varför du sover och hur du gör det bättre
På vilka sätt är vi lika, och hur skiljer vi oss åt när det handlar om sömn? En föreläsning med fokus på den senaste och mest spännande forskningen om sömn som kommer att ändra ditt sätt att tänka på sömn, vad den betyder för dig på jobbet och hemma – och hur den kan bli bättre.

Barn, föräldrar och sömn
Småbarnsåren är för många första mötet med verklig sömnbrist. I den här underhållande och ögonöppnande föreläsningen får du veta varför ditt barn sover som det gör, och hur familjen bättre kan klara de första tuffa åren.

Pressbilder

Björn Hedensjö

Björn Hedensjö

Journalist

Fotograf: John Guthed

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2