Hem > Personligheter > Olof Röhlander

Olof Röhlander

Det blir alltid som man tänkt sig - Årets talare 2011 och 2015

Olof Röhlander röstades fram till Årets talare i Sverige 2011 och har enligt Dagens Industri varit den mest bokade talaren i svenskt näringsliv de senaste åren.

Olof Röhlander är en prisbelönt professionell föreläsare, utbildare, licensierad mental tränare och certifierad coach. Han har bland annat fått pris som årets föreläsare och är även författare till boken "Det blir alltid som man tänkt sig". Olof är en av få föreläsare som årligen gör hundratals bejublade föreläsningar inom näringslivet.

Som mental tränare och coach talar Olof Röhlander om motivation och inspiration och om vikten att sätta upp mål. Orealistiska mål. Mål ska vara inspirerande, inte realistiska. Hans föreläsningar handlar om personlig utveckling, hur man tränar tankar, känslor och attityder. I sina föreläsningar behandlar Olof även grunden till alla relationer: kommunikation. Han talar om motivation och inspiration – om att bli tänd på framtiden.

Så här skrev Norrköpings Tidningar efter Olofs besök i Valdemarsvik: "En kort stund därefter var det Olof Röhlanders tur. En mental styrketränare, vars framträdande stundtals gränsade till stå-upp-komik av rang. En smått fantastisk föreläsare, som genom en lagom mix av humor och allvar hade fått den bästa pedagog att titta avundsjukt på "undervisningen". Röhlander, som ägde scenen... och publiken gav en rad smakprov på människors attityder, tillkortakommanden och påverkan under rubriken Det blir alltid som man tänkt sig."

Olof Röhlander har utsett till Årets talare av Talarforums kunder både 2011 och 2015

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta